Молодий і в соняшнику: Володимир Зеленський показав світлину, як виглядав до президентства – діловий в костюмі

До президентства Володимир Зеленський мав спокійне розмірене життя, професію гумориста та не знав, як зміниться його доля після рішення стати головою держави у 2019 році.

Пересічні громадяни України завжди будуть пам’ятати Володимира Зеленського прекрасним актором, гумористом, коміком, який дарував посмішку своїми ролями у “Вечірньому кварталі”. Кар’єрний шлях артиста розпочався з участі в командах КВК, а в останній з них під назвою “95-квартал” Зеленський був капітаном команди.

Згодом ця команда почала давати свої концерти на українському телебаченні. Тому, у 2005 році було прийняте рішення створити своє шоу “Вечірній квартал”, де Володимир Зеленський реалізувався як успішний актор, режисер та автор жартів.

Володимир Зеленський у Кварталі
Володимир Зеленський показав світлину, як виглядав до президентства

Президент України Володимир Зеленський брав участь у виробниці багатьох українських кінофільмів та серіалів, де сам грав провідні ролі. Найбільше з них публіці запам’яталися: “Я, ти, він, вона”, “8 перших побачень”, “Кохання у великому місті”.

Непоганий успіх приніс російсько-український комедійний серіал “Свати”, де Володимир Зеленський був сценаристом. Можна стверджувати, що до політичної сфери чоловік мав успішне творче життя, утім, зараз все кардинально змінилося.

Так, в соціальній мережі Instagram фан-клуб Володимира Зеленського оприлюднив світлину щасливого чоловіка до його президентства, адже на фото він у чорному діловому костюмі позував на камеру, посміхаючись на фоні українських соняшників.

Наразі голова нашої країни має дещо втомлений вигляд, адже йому не вистачає сну, нормального відпочинку та часу проведеного з сім’єю. Після перемоги України Володимир Зеленський спершу прагне поїхати в Крим, адже дуже хоче побачити море.

Схожі статті

Єдиний спадкоємець, котрий не дістанеться абиякій невістці: Кароль показала свого 15-річного сина від Огіра

Знаменита українська співачка Тіна Кароль показала, як виглядає її син-підліток, котрий являється її єдиним прямим спадкоємцем. Раніше артистка говорила, що не готова віддавати його невістці.