Важка хода, круглий живіт та сяючі очі: Іванна Онуфрійчук не може приховати вагітність навіть у Швейцарії

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук знову засвітила живіт під час заходу в Швейцарії. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Іванна Онуфрійчук емігрувала з України ще 2021-го. Разом зі своїм новоспеченим чоловіком жінка тоді обрала для життя Швейцарію. Пара поселилася у невеликій квартирі, і насолоджується європейськими ритмом життя.

Задля роботи знаменитість неодноразово приїжджала на батьківщину, а пізніше допомагала родичам евакуюватися та кинулася до Києва, щоб рятувати свого рудого котика Персика.

Іванна Онуфрійчук видала свою вагітність у Швейцарії

Іванна Онуфрійчук заінтригувала мережу імовірною вагітністю
Іванна Онуфрійчук видала свою вагітність у Швейцарії

Іванна дуже любить дітей, неймовірно уважна до своїх близьких і постійно влаштовує різноманітні свята. За цей час вона неодноразово засвітила зміни у фігурі, і варто відмітити, що ще рік тому зірка говорила про те, що нібито збирається разом з чоловіком стати батьками. За її словами, вони активно працювали над цим питанням. Чи є імовірність, що зірка зараз вагітна?

Є, і велика. Адже нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в серію знімків з заходу, на яких неодноразово засвітила округлий живіт.

Іванна Онуфрійчук видала свою вагітність у Швейцарії

Ба більше, коли Іванна знімала, як йде, було помітно, що в неї неймовірно важка хода. На багатьох кадрах телеведуча свідомо прикриває живіт руками чи ховається за людьми, а на тих фотографіях, де все ж таки видно її талію, навіть попри вибір сукні, що повністю приховує Фігуру, видно, що у Іванни є об’єми.

Зазвичай зірки тримають у таємниці своє цікаве положення до пізніх термінів вагітності. Це пояснюється багатьма речами. Зокрема, знаменитості тривожаться, що щось може піти не за планом, і тоді доведеться спілкуватися з публікою на рахунок того, чому дитя не народилося. Яскравий приклад — Брітні Спірс, яка поквапилася з об’явою, а пізніше була вимушена повідомити про те, що втратила малюка.

До того ж останнім часом зірки все більше користуються фотошопом, і їм вдається неймовірним чином ховати правду про свій стан.

Схожі статті