Колишній Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу відновлюється після другого розлучення як може: фарбує нігті з донькою

Колишній чоловік знаменитої російської співачки Ані Лорак Мурат показав, як проводить час з єдиною дочкою Софією, яку народила йому виконавиця.

Весілля українсько-турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу відбулося всього 4 місяці назад. Однак, за цей час встигло багато чого змінитися. Зокрема мережею поповзли чутки про розлучення. Якщо це правда, то рекорд по короткотривалості шлюбу в українському шоу-бізнесі, який належав Аліні Гросу, буде нарешті побитий.

Підприємець досі не коментує усе те, що відбувається в його особистому житті. Він вперто просить усіх користувачів і пресу відчепитися від його приватного життя, але не розповідає, що сталося. При цьому він не спростовує новини про розлучення, підливаючи мастила у вогонь.

Його дружина Лілія видалила усі спільні фотографії, змінила прізвище, після чого і сам Мурат наважився на такий самий крок, видаливши на додачу статус одруженого чоловіка.

Колишній Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як його підтримує донька

Мурат Налчаджиоглу прокоментував розлучення з Лілією Реус
Колишній Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як його підтримує донька

Але нещодавно бізнесмен вирішив відпочити від усього, що відбувається в його житті найкращим способом: він рушив у подорож разом зі своєю дочкою Софією. І до речі, у своєму зверненні він також попросив не лізти у його життя саме заради неї.

Зірка впевнений, що подібні речі дуже погано відображаються на його спадкоємиці. Зараз Мурат разом з Софією знаходяться у подорожі, а у якості розваг в них дівочі справи. Так, бізнесмен оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри, на яких показав, як донечка робить йому манікюр. Недарма кажуть, що салонні процедури допомагають побороти депресивний настрій, забути про проблеми та трохи розслабитися.

Колишній Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу показав, як його підтримує донька

Нагадуємо, що з Ані Лорак Мурат розлучився 5 років тому. За цей час ходили чутки про їхнє примирення. Але за якоїсь причини цього не сталося, попри ексклюзивні кадри зі свята Філіпа Кіркорова, на яких екс-подружжя поводилося дуже романтично і не приховувало своїх почуттів.

Схожі статті