Остання ведуча програми “Ревізор” Юлія Панкова: де зараз живе зірка Нового каналу, яка перевершила Фреймут

За часи існування програми "Ревізор" змінилося чимало ведучих, але дві білявки Фреймут та Панкова залишилися в серцях телеглядачів надовго. Дізнаємося, де зараз знаходиться Юлія Панкова та чим займається зірка.

У 2019 році новим ревізором країни стала Юлія Панкова. Два роки вона проводила справедливі ревізії, але ковід, а згодом війна, стали на заваді подальшому розвитку проєкту. За 10 та 11 сезон, встигла завоювати свою прихильність та любов телеглядачів.

Юлія Панкова

24 лютого день, який змінив мрії, цілі та плани на подальше майбутнє кожного українця. Стало відомо, що з початком повномасштабного вторгнення Юлія Панкова перебуває у Швейцарії та тяжко згадує, як їй вдалося вирватися з окупованого Гостомелю. Зараз на телеекранах з’являється рідше та соціальні мережі веде не так активно, як раніше.

В її Instagram можна побачити сторінку більш новинного формату, аніж про життя самої зірки. Зараз телеведуча знаходиться у повній безпеці зі своїми батьками. Про особисте життя відомо дуже мало. 4 жовтня 2019 року вийшла заміж. Свого чоловіка ревізорка вирішила не показувати публіці, пояснюючи це тим, що обранець не публічна особистість.

Проте офіційно шлюб тривав всього 8 місяців. За словами Юлії, з колишнім розійшлися мирно, без взаємних претензій та образ. Це було спільне рішення, де зазначила, що після розлучення вона стала по-справжньому щасливою.

Юлія Панкова розлучилася з чоловіком через 8 місяців після весілля
Юлія Панкова розлучилася з чоловіком через 8 місяців після весілля

Навіть у такий нелегкий час прихильники Юлії Панкової та програми “Ревізор” з нетерпінням чекають продовження знімань перевірок кафе, ресторанів, готелів після нашої перемоги у вільній та незалежній Україні.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.