Гріється на пляжі: невістка Оксани Марченко втекла до Туреччини разом із сестрою — чим вони займаються

Є поширена думка про те, що друзі пізнаються в біді. Цей принцип працює не тільки в дитинстві, але й у дорослому житі. Особливо, коли мова йде про відданість своїй батьківщині.

Повномасштабне вторгнення росії на територію України зламало чимало життів. Дехто втратив домівку, дехто родичів або друзів, а дехто — власне життя. Мільйони людей, в тому числі селебріті, згуртувались разом, аби подолати ворога. Проте знайшлись і ті, хто зрадив батьківщину й мовчить про війну. Так стало з усією родиною Оксани Марченко. Читайте далі, й дізнайтесь, куди втекла її невістка з України.

Сім’я втікачів

Оксана Марченко — це відома телеведуча, яка донедавна працювала на провідних українських телеканалах. Жінка отримала популярність завдяки таким проектам, як “Х-фактор” та “Україна має талант”, де була ведучою. Також вона брала участь в танцювальному шоу “Танці з зірками”. У 2003 році вона одружилась із колишнім українським політиком, олігархом та кумом путіна Віктором Медведчуком.

Після початку повномасштабного вторгнення чоловік Марченко зник з радарів, і його не могли знайти. Втім коли Медведчука заарештувала СБУ, телеведуча не сиділа склавши руки, а намагалась різними способами повернути чоловіка. Оксана Марченко відкидала усі звинувачення про державну зраду, й зверталась аж до президента Туреччини із проханням врятувати Медведчука. Наразі її місце перебування залишається невідомим.

Чого не скажеш про її невістку Катю. У 2020 році син Марченко Богдан одружився із Катериною. Невдовзі у них народився син. Після початку повномасштабного вторгнення дівчина також відкидала усі звинувачення в бік Медведчука у державній зраді. В якийсь момент вона пропала з медіапростору. Однак скоріш за все, Катерина перебуває в Туреччині разом із сестрою-близнючкою Оленою. Сестри періодично публікують спільні фото із геолокацією Туреччини.


Катерина Марченко із сестрою-близнючкою Оленою

Судячи зі світлин, вони живуть доволі непогано, відвідують спортивну залу, спа-комплекси та дорогі ресторани. Прикметно, що геолокація на публікаціях ввімкнена лише на сторінці Олени. Втім вона прибирає її зі спільних фото із сестрою. Ймовірно, невістка Оксани Марченко намагається приховати своє місце перебування, але безрезультатно.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.