Горбунов розповів про екс-чоловіка Осадчої, за якого вона вийшла у 18 років: “Бачимося у Катіного батька”

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов вперше розповів, чи спілкується з колишнім чоловіком Катерини Осадчої Олегом Поліщуком. Усі деталі в статті.

Як відомо, перший шлюб Катерини Осадчої був доволі невдалим. Як розповідала сама телеведуча, головною проблемою була різниця у віці. У подружжя були різні інтереси, і поки Катерина чекала на коханого чоловіка вдома і хотіла від нього уваги, Олег був зайнятий кар’єрою, політикою і не міг дати молодій коханій того, чого вона так бажала.

Юрій Горбунов розповів про екс-чоловіка Каті Осадчої

Перший чоловік Каті Осадчої Олег Поліщук
Юрій Горбунов розповів про екс-чоловіка Каті Осадчої

Від цього шлюбу у Катерини залишився син Ілля. Коли хлопчик був зовсім маленьким, його батьки все ж таки розлучилися. Через 10 років доля звела телеведучу з колегою Юрієм Горбунова. Пара одружилася та народила двох спільних дітей. Але як з’ясувалося, Олег Поліщук не пішов з життя пари повністю.

Нещодавно Юрій Горбунов дав ексклюзивне інтерв’ю для Слави Дьоміна, в якому розповів, чи спілкується з бізнесменом.

“Ми знайомі. Ми давно були знайомі. Ми вітаємося. Ми іноді навіть бачимося. Він у Катіного батька на дні народження буває”

Перший чоловік Каті Осадчої разом з сином Іллею
Юрій Горбунов розповів про екс-чоловіка Каті Осадчої. Перший чоловік Каті Осадчої разом з сином Іллею

Колишня дружина Юрія Горбунова також підтримує спілкування з ним. Як розповів шоумен, Людмила на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки і проживає у своїх дітей. Жінка покинула Україну ще до початку повномасштабної війни, однак дуже хоче повернутися, і цілком імовірно, зробить це до її закінчення.

Нагадуємо, що 2021-го старший син Каті Осадчої випустився зі школи та вступив Мерилендського університету. Юнак проживає також у Штатах, але на канікули приїжджав до матері та провів свята в оточенні сім’ї.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Юрій Горбунов розповів про екс-чоловіка Каті Осадчої

Юрій Горбунов зізнався, що прекрасно спілкується з пасинком, а він до переїзду жив саме з матір’ю та вітчимом, і на канікулах також проживає саме з ними. Зараз Ілля охоче позує для контенту матері, однак ще декілька років тому не дозволяв себе фотографувати і шанувальники Катерини Осадчої не мали навіть уявлення, як хлопець виглядає насправді.

Схожі статті