Зраджувала одна людина: Аліна Гросу розповіла про невдалий досвід у стосунках – Полянський причетний?

Відома українська співачка Аліна Гросу мала негативний досвід у стосунках зі своїми колишніми. Тепер про власне особисте життя артистка старається ділитися все менше.

Кохання – це прекрасне відчуття, яке здатне окрилити та ощасливити кожного, але водночас може принести сльози, невдачі та розчарування. Аліна Гросу з власного досвіду знає, як важко переживати болючі розставання зі своїм, здавалося б, справжнім щастям.

Відомо, що у 2019 році співачка пов’язала себе вузлами офіційного шлюбу з московським бізнесменом Олександром Комковим. Пара виглядала такою щасливою, а Гросу світилася від нового статусу дружини, проте цей союз швидко дав тріщину. Вже через 8 місяців дівчина заявила, що розлучається з коханим.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу та Олександр Комков

Аліна розповіла, що колишній зовсім її не любив, або розлюбив ще до шлюбу. Вона прагнула навіть після розставання залишитися у дружніх відносинах, проте Комков відмовився, щоб не бачити її з іншим чоловіком.

Невдовзі після такої невдачі Гросу зустріла іншого чоловіка, якого змогла ще раз покохати. Ним виявився російський актор Роман Полянський. Він з’явився у потрібний момент, підтримав зірку у розлученні, дав їй своє мужнє плече та опору, якої так не вистачало. Але, на жаль, і тут спіткав розрив стосунків. Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну, пара більше не разом.

Аліна Гросу та Роман Полянський
Аліна Гросу та Роман Полянський

Аліна Гросу розповіла, що була зрада у стосунках

У своїх соціальних мережах співачка вирішила менше показувати своє особисте життя, адже попередній невдалий досвід в коханні, дуже вплинув на її світогляд. Проте вона продовжує відповідати на деякі питання від підписників. Прихильники поцікавилися в зірки, чи зраджували їй у стосунках.

“Було. тільки одна людина”, – відповіла Гросу.

Аліна Гросу відповіла, чи зраджували їй у стосунках

Хто це був, колишній чоловік Олександр чи Роман Полянський достеменно невідомо. Впевнені, що Аліна Гросу зможе зустріти своє справжнє жіноче кохання, де буде почувати себе в повній гармонії та відчувати справжнє тепло та турботу.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.