Їздить в тролейбусі без зіркових забаганок: Джамала розповіла, скільки коштує вартість проїзду в транспорті

Переможниця "Євробачення" у 2016 році, українська співачка кримськотатарського походження Джамала змогла приємно здивувати своїх прихильників. Жінка без зіркових забаганок знає про вартість проїзду в тролейбусах.

Багато сучасних людей, як тільки відчули смак слави починають хворіти на “зіркову” хворобу, демонструючи, всю зверхність у своїй поведінці. Співачка Джамала має чимало здобутків для того, аби пишатися собою та власною самореалізацією.

Жінка відкрита, не боїться простоти, а цього в реаліях нашого часу, на жаль, не вистачає. Нещодавно у своєму Instagram-блозі артистка поділилася відповіддю на питання від підписників про вартість проїзду в громадському транспорті, тролейбусі.

“У Львові – 10, а в тебе?”, – зазначила Джамала.

Співачка Джамала розповіла про ціни в тролейбусі

Жарт це чи популярна музична виконавиця справді може собі дозволити користуватися послугами громадського транспорту достеменно невідомо. Але жінка не боїться публічно виставляти такі відповіді на всю аудиторію й сама світлина була зроблена саме в такому місці, а отже, не бачить в цьому нічого поганого. Справжність у поведінці завжди відчувається.

З початком війни зірка вносить активний внесок до наближення нашої заповітної перемоги. Дає благодійні концерти країнами світу й вилучені кошти відправляє на допомогу ЗСУ. Завжди з теплотою згадує своє життя та юність, яка пройшла в Криму.

Джамала повертається на польські танці
Джамала розповіла про юність в Криму

За словами артистки, вона працювала в сімейному кафе біля моря в Кучур Озені. Це були щасливі, безтурботні роки, які були наповнені різними яскравими барвами.

Легендарну пісню “1944”, яку представила на Євробаченні, жінка повідомила, що присвятила своїй бабусі. Вона завжди чекала, коли Джамала з рідною сестрою приїдуть зі столиці влітку.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.