Оце так новини з Криму: група “Антитіла” анонсувала концерт в Ялті – передпродаж квитків вже стартував

Кожен українець із нетерпінням чекає на кінець війни та перемогу України. Всі прикладають максимум зусиль для того, щоб досягнути бажаного. Є люди, які вже мають план дій після перемоги.

Україна перебуває в стані війни вже дев’ять років. Життя кожної людини кардинально змінила росія своїм нападом. Дехто вимушений був поїхати з рідного дому, когось вивезли насильно, хтось бореться на фронті за перемогу. Ці трагічні події розпочались ще з окупації Кримського півострова в 2014 році. Тепер українці можуть лише згадувати мирні та теплі часи, коли всією сім’єю відпочивали або жили в Криму.

Втім, у тому, що Україна поверне окуповані території сумнівів немає. Ба більше, є люди, які доволі радикально налаштовані в цьому контексті. Гурт “Антитіла” гарний приклад цьому. Сьогодні вони анонсували масштабну подію, що відбудеться в Криму.

Антитіла. Ялта. Літо 2024!

На офіційній сторінці в Instagram український поп-рок-гурт “Антитіла” анонсував масштабний концерт в Криму. Наразі вже відомо навіть місце проведення заходу — це стадіон “Авангард”, який знаходиться в Ялті. За словами учасників гурту, Крим обов’язково буде звільнений від російських окупантів, а жовто-блакитний стяг знову майорітиме в небі.

“Антитіла” розповіли, що на цьому концерті кожен святкуватиме перемогу України у війні з рф. Музиканти закликали фанатів звільнити 23 серпня 2024 року, оскільки саме на цей день запланований концерт. Передпродаж квитків стартував сьогодні зранку, і їхня вартість становить 900 гривень.

В коментарях підписники були в захваті від такої новини. Чимало людей зізнались, що цей концерт посилив їхню віру в перемогу та надав натхнення боротися далі.

Власне, гурт “Антитіла” робить чимало для прискорення перемоги над російськими окупантами. Музиканти їздять Україною, Європою та США із благодійними концертами, гроші з який йдуть на потреби армії. Також фронтмен гурту Тарас Тополя служить парамедиком у 130-му батальйоні київської тероборони.

Схожі статті