Юрій Горбунов і Катя Осадча покинули Україну і виїхали за кордон: подалі від скандалу, ближче до старшого сина

Юрій Горбунов та Катя Осадча засвітилися на заході в Нью-Йорку, про що не надто поспішають повідомляти у своїх блогах. Що відбувається, дізнайтеся в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні життя Юрія Горбунова та Каті Осадчої, як і в більшості українців кардинально змінилося. Зокрема телеведуча забрала своїх маленьких дітей Івана та Данила і евакуювалася на захід України. Її благовірний був вимушений залишитися в столиці, адже якось мав годувати свою родину.

Як виглядає жінка, у якої Катя Осадча увела кохання всього життя Юрія Горбунова
Юрій Горбунов та Катя Осадча засвітилися на заході в Нью-Йорку

І лише через півроку сім’я поступово почала повертатися до звичного життя. Хоча Катерина більше не веде програму про зірок. Пізніше вона зізнавалася, що давно хотіла вже попрощатися з цим проєктом, але їй було важко це зробити, так як він був її дітищем. Війна сама розставила все на свої місця. Тепер Катерина займається пошуком зниклих, а також намагається дістати цивільних полонених з лап ворога.

Юрій Горбунов та Катя Осадча засвітилися на заході в Нью-Йорку

Тим часом Юрій Горбунов зайнятий в ранковому шоу, а також нещодавно потрапив у скандал у зв’язку зі своєю спробою заробити. Так, саме Юрій Горбунов мав пустити у виробництво фільм, який наробив останнім часом так багато шуму через велику кількість неоднозначних пунктів.

І поки скандал розгоряється, Юрій зовсім не знаходиться в його епіцентрі, адже перебуває разом зі своєю коханою дружиною в Нью-Йорку. Пару запросили на захід, де вони представили український шоу-бізнес. Зокрема Катерина опинилася набагато ближче до свого старшого сина Іллі Поліщука, який на цей момент навчається в Сполучених Штатах Америки. Чи побачиться вона зі спадкоємцем достеменно невідомо, але шанувальники будуть неабияк раді побачити свіжі кадри зіркових матері з сином.

Присутні на заході в Нью-Йорку були неймовірно були щасливі побачити пару, а тому взялися активно з ними фотографуватися. Саме так кадри почали активно потрапляти до інтернету, а місцеположення зірок одразу ж стало зрозумілим шанувальником.

Коли подружжя збирається повертатися додому достеменно не відомо, адже у них є усі причини затриматися за кордоном. Але в будь-якому випадку дорога додому буде непростою.

Схожі статті