“Тільки не треба мені зараз мізки полоскати”: Віталіна Біблів поскандалила на зйомках “Будиночку на щастя”

Почалися зйомки 5 сезону серіалу "Будиночок на щастя". Що чекатиме на глядача в новому сезоні та як змінився акторський склад проекту? IQ Production анонсують багато гумору, кохання та пригод.

Нещодавно Новий канал анонсував зйомки 5 сезону серіалу “Будиночок на щастя”. Радісною новиною IQ Production поділились з шанувальниками на офіційному сайті та на YouTube каналі Нового каналу.

“Я дуже чекала зйомок “Будиночка на щастя”. Це ковток повітря в наш непростий час! Скучила за шаленою командою, за своїми неймовірними партнерами, за режисером Сергієм Атрощенком. Я б хотіла, щоб наш серіал ніколи не закінчувався. Бо щойно завершується знімальний період, страшенно сумую. Це величезний шматок мого життя! Дякую Богу і ЗСУ за можливість бути щасливими нам і робити щасливими глядачів” – поділилась Віталіна Біблів.

Актори серіалу Будиночок на щастя радіють зйомкам 5 сезону
Актори серіалу Будиночок на щастя радіють зйомкам 5 сезону

Не обійшлося без зміни акторського складу. Галина Безрук, яка зіграла Машу, після початку повномасштабного вторгнення, покинула Україну та поїхала до свого чоловіка в росію. Її персонаж вирушила за кордон та знайшла там нове кохання. Її чоловік Макс, роль якого грає Костя Войтенко, став батьком одинаком, піклується про донечку особисто. Герой потрапляє в справжню ліричну драму, адже за його прихильність конкуруватимуть дві красуні, яких грають Дар’я Петрожицька та Наталка Денисенко.

Також, через від’їзд до США, не може прийняти участь в зйомках актриса Світлана Косолапова. Її замінить Марія Стопник. Дівчині 25 років, родом з Тернополя, акторську кар’єру почала в 2019 році. Приймала участь в проєкті “ХФактор-10”, де підкорила серця суддів своїм талантом та дійшла до фіналу.

“Перевірити себе, стати кращою і впевненішою. Я хочу допомогти людям зрозуміти, що немає нічого неможливого, якщо просто захотіти і постаратися” – повідомила Марія на кастингу ХФактора.

Марія вже встигла поділитись з підписниками в Instagram творчим процесом зі знімального майданчика. В сторіс знято емоційну сцену, де її героїня свариться з своєю свекрухою – Любою. Сподіваємось, в подальшому, актори продовжать радувати шанувальників ексклюзивними кардами зйомок.

Сцена сварки Віталіни Біблів та Марії Стопник
Сцена сварки Віталіни Біблів та Марії Стопник

Схожі статті