Молода дружина Віктора Павліка оголосила про весілля в Одесі: церемонія буде на чорноморському узбережжі

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина повідомила про те, що вони збираються виїжджати до Одеси, адже там станеться церемонія одруження.

Як відомо, Віктор Павлік та його молода дружина Катерина побралися більше 3 років тому. Ця історія кохання була насичена скандальними деталями, заплутала навіть найвідданіших фанатів творчості артиста і постійно викликала питання у користувачів мережі. Але так чи інакше, зірковій парі вдалося побудувати міцну родину. Зараз вони виховують маленького спільного сина Михайла, а також готуються до весілля в Одесі.

Катерина Репяхова з чоловіком Віктором Павліком
Молода дружина Віктора Павліка оголосила про весілля

Нещодавно Катя оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram зізнання в тому, що на них чекають маленькі зміни найближчим часом.

Молода дружина Віктора Павліка оголосила про весілля

По-перше, до Репяхової приїде її рідна сестра, яка багато років живе в Ізраїлі. Після початку повномасштабної війни в Україні блогерка декілька разів їздила до родички, де перебувала у найзапекліші для України дні.

Окрім цього зіркова пара готується до поїздки на Чорноморське узбережжя. Там на них чекає весілля, але торжество відбудеться не у Павліка з молодою дружиною, а у інших українців, які запросили виконавця заспівати у цей особливий для них день.

Молода дружина Віктора Павліка оголосила про весілля

Примітно, що сама Катерина пишного весілля так і не змогла влаштувати, хоча неймовірно про нього мріяла, багато планувала і навіть вказувала приблизні дати. Уся справа в тому, що на момент їхнього розпису Віктор Франкович не міг собі дозволити подібних святкувань. І справа зовсім не в грошах і не в почуттях до своєї нової дружини, а у траурі. На превеликий жаль, у той період Павлік втратив свого молодшого сина Павла, який помер від остеосаркоми.

Подружжя домовилися, що пізніше одруження з весільною сукнею, накритими столами, гостями та іншими приємними нюансами відбудеться. Але Катерина завагітніла і було не до цього. Пізніше дівчина була занадто зайнята розвитком власного блогу, материнством, бізнесом. І звісно вплинула війна. Тож ця подія досі знаходиться у планах Катерини. Але принаймні їй вдасться трохи розслабитися на чужому святі кохання.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.