Кошмари українських зірок: які фобії ускладнюють життя Мейхер, Козловському, Гросу та іншим

У світі існує багато фобій. Деякі більш відомі та звичні, інші загадкові та рідкісні. Хтось піддається своїм страхам, а хтось бере над ними верх. Чого ж остерігаються українські зірки?

Фобія — це неконтрольований страх, що викликають певні ситуації. Зірки, теж люди та мають свої слабкості. Пропонуємо дізнатися, чого ж так бояться українські селебриті.

Надія Мейхер

Співачка Надія Мейхер довго страждала від аерофобії. Оскільки щільний графік гастролей не давав можливості уникати польотів, страх довелося перебороти. Надія зверталася до психологів за допомогою.

“Важливо, щоб ми завжди намагалися позбутися власних страхів, адже вони роблять нас вразливими”, – підкреслює співачка.

Надія Мейхер поділилась своїми фобіями

Аліна Гросу

Неймовірно, але виконавиця Аліна Гросу просто тремтить від бджіл. Інсектофобія не дає співачці дихати спокійно, адже комахи, фактично, супроводжують наше життя. Також Аліна боїться перельотів.

Аліна Гросу поділилась своїми фобіями
Аліна Гросу поділилась своїми фобіями

Ольга Сумська

Українська акторка Ольга Сумська зізналася, боїться акул та глибини. Актриса любить відпочивати на морі, але ніколи не наважиться пірнути з аквалангом. А новина про напад акули на єгипетському пляжі залишила у свідомості акторки ще одну тривогу. Тепер актриса не відпливає далеко від берега.

“Мене ще з дитинства лякала глибина” – поділилась Оля.

Ольга Сумська поділилась своїми фобіями
Ольга Сумська поділилась своїми фобіями

Гайтана

Співачка Гайтана зізнається – раніше мала багато страхів. Боялася виконавиця і зубного лікаря, і висоти, і темряви. Але наразі всі страхи відійшли на другий план. Зараз виконавиця найбільше боїться війни.

“Головний страх, головна фобія, щоб ніколи не повторилася війна, щоб вона пішла з нашого життя” – розповіла Гайтана.

Гайтана поділилась своїми фобіями
Гайтана поділилась своїми фобіями

Віталій Козловський

Український співак Віталій Козловський боїться тільки за рідних. Виконавець впевнений, найстрашніше втратити того, кого любиш, тож ні висота, ні темрява, ні стоматологи його не налякають.

Віталій Козловський поділився своїми фобіями
Віталій Козловський поділився своїми фобіями

Віктор Павлік

Народний артист України Віктор Павлік зрозумів, страждає від клаустрофобії. Страх замкнутих приміщень змушує співака хвилюватися та відчувати себе некомфортно навіть в присутності інших.

“Боюся маленьких VIP-кімнат у ресторанах, куди мене запрошують після концертів, щоб вшанувати” – відмітив Віктор.

Віктор Павлік поділився своїми фобіями
Віктор Павлік поділився своїми фобіями

Схожі статті

Як виглядають кухні Ектора Хіменеса-Браво, Ольги Мартиновської і Вови Ярославського: так живуть “МастерШефи”

Дивовижний факт, але всі домашні кухні суддів "МастерШеф" - Ектора Хіменеса-Браво, Мартиновської та Ярославського виконані в одному стилі. Таке почуття, що над ними працював один дизайнер.