Андрій Данилко розповів про закоханість, але маму Сердючки Інну Білоконь не згадав: “Метелики в животі”

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв'ю, в ході якого розповів про кохання у своєму житті, а також його плоди.

Андрій Данилко відноситься до тих небагатьох зірок, яким вдається повністю приховати від публіки деталі свого особистого життя. Роками журналісти пліткували про те, що у знаменитості імовірно є дружина та діти. Йому приписували нетрадиційну орієнтацію, а також поговорювали про його роман з партнеркою Інною Білоконь, яка до того ж є заміжньою жінкою.

Андрій Данилко вперше розповів про закоханість та кохання

Андрій Данилко зупинився в Ізраїлі
Андрій Данилко вперше розповів про закоханість та кохання

Але зірка так і не розкрився світу з цією сторони. Хіба що на початку повномасштабної війни в Україні Андрій дав декілька коментарів щодо свого приватного життя і зізнався, що таки жодного разу не був одруженим всупереч в своєму сильному бажанню знайти собі пару і створити сімʼю. За словами Андрія, він просто змирився з тим, що йому це не дано.

Тим не менш, нещодавно він також обговорив таке прекрасне відчуття, як кохання, а також повідав, що воно робить конкретно з ним.

“Коли людина закохується, вона змінюється. Я вже не пам’ятаю. Жартую, звісно, я пам’ятаю! Метелики в животі… У мене є такий момент, я не знаю, як у вас, є такий момент творити. Ну говорять чомусь, що це натхнення. Говорять, що люди цієї професії закохуються, щоб було натхнення. Я не можу сказати, тому що це для мене дуже незручно. Хоча ця строчка мені дуже подобається. Вона дуже красива. І я думаю: ну це ж треба!”

Примітно, що під час цієї розмови Андрій дуже засоромився, а також почувався некомфортно, постійно підкреслюючи, що не хоче хизуватися або звучати пафосно.

Нагадуємо, що після початку війни Андрій разом зі своєю партнеркою Інною Білоконь рушив у світовий гастрольний тур, основною метою якого став збір коштів на допомогу Україні. Зокрема колектив побував на ближньому сході, в Європі, США та Прибалтиці.

Декілька місяців тому зірка перервав свій тур через стан здоров’я. Була загроза повністю втратити голос, а після виникли проблеми з документами у деяких членів команди. Поки що Андрій поставив свою активну діяльність на паузу.

Схожі статті