Влад Яма похизувався подякою за патріотизм та підтримку України: після втечі в США штани не протирає

Знаменитий український хореограф Влад Яма усілякими силами намагається довести українцям, що, попри життя в США, він залишається небайдужим до рідної країни, тому займається благодійністю.

Відомо, що з початку повномасштабного вторгнення танцівник Влад Яма вивіз дружину та сина за кордон, тому тепер все сімейство проживає в Сполучених Штатах Америки.

Так, нещодавно знаменитість похизувався новою подякою благодійного фонду “Florida for Ukraine”, в складі якого він є, у своєму Instagram-блозі, в якій йдеться про вдячність за активну громадську позицію, патріотизм та підтримку у боротьбі за територіальну цілісність України.

Цим знімком хореограф, імовірніше за все, знову хотів підкреслити, що навіть на відстані здатен приносити користь Україні, адже на нього після втечі вилилося дуже багато гнівних коментарів від пересічних громадян.

Майже кожен допис Влада Ями в соціальних мережах, де він з родиною перебуває в США, супроводжується шквалом критики, де користувачі зазначають, що танцівник просто втік та продовжує радіти життю, коли українці переживають непрості часи.

Влад Яма зізнався, чому покинув дружину Ліліану
Влад Яма

Нагадаємо, що в коментарях під одним з таких дописів підписники поцікавилися у Влада Ями, чи соромно йому за свій виїзд за кордон. Знаменитість вирішив не виправдовуватися та не писати довгих пояснень, а відповісти тегом зі словом “регулярно”.

Також користувачі соціальної мережі дорікнули Владу Ямі, що він досі ні разу не повертався до України, мовляв, боїться потрапити на фронт. Утім, на це хореограф відповів більш багатослівно, зазначивши, що прислухається винятково до військових.

Однак пройшло вже чимало часу, тому публіка вже менше коментує втечу Влада Ями до іншої країни, адже він, попри всю критику, продовжує допомагати Україні.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.