MamaRika розповіла, яку прикрасу від прихильника здала в ломбард, аби прожити 2 місяці: цінні подарунки

Співачка MamaRika стала відомою ще за часів масштабного українського шоу талантів "Фабрика зірок". Саме там вона прославилась, як Еріка та дівчина Стаса Шурінса, але потім надовго пропала з радарів.

Звичайно, кожна людина, яка вже відчула популярність в певний момент свого життя, а потім пропала, згодом все одно хоче відчути цю ейфорію знов. Саме тому Еріка перетворилась у співачку з псевдонімом MamaRika. А також за всі ці роки дівчина встигла побудувати свою родину. Щоправда, довгий час дівчина не могла закріпитися як справжня артистка.

MamaRika

Конкуренція – це важкий шлях, який переслідує всіх артистів, особливо молодих. Оскільки багато хто не міг пробитися на велику сцену довгий час, то складається таке враження, що якби не війна і не новий шлях української культури, вони б не стали настільки відомими, як є зараз.

Певно всі пам’ятають, як співачка жалілася на те, що їм нема за що жити, бо пропала вся творча робота на довгий період. А пісні та концерти – це єдине на чому заробляє родина Анастасії. Навіть доходило до того, що вони з чоловіком думали продавати свій будинок, за який ще не виплатили кредит.

Але це не перший важкий період у життя MamaRika. Оскільки днями жінка розповіла Славі Дьоміну історію, як вони з чоловіком вклали всі свої гроші у проєкт та їли мівіну. І в той момент попередня популярність артистки дуже їм допомогла.

“Ми вклали всі останні гроші в новий кліп, нам не було чого жерти, ми жерли мівіну. І я згадала, що у мене лежить цей подарунок і ми спихнули цей подарунок в ломбард за тисячу баксів, це було якесь червоне золото з рубінами. Уяви собі, скільки вона коштувала і ми жили на ці гроші пару місяців” – розповіла співачка.

Розповідь MamaRika про подарунок

Отже, співачці дуже допомогли подарунки прихильників і вижити і зробити популярним кліп, який згодом почав приносити свої плоди і зробив співачку більш відомою.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.