Ольга Сумська опинилася у лікарні та зізналася, що сталося: на кону те, чим актриса заробляє на життя

Знаменита українська акторка Ольга Сумська потрапила до лікарні та повідомила, чому була змушена звернутися до спеціалістів. Чим хворіє зірка?

Як відомо, Ольга Сумська присвятила буквально усе своє життя театру. З ним вона познайомилися, будучи маленькою дитиною, адже її батьки працювали акторами. І вже тоді вона зрозуміла, що хоче зв’язати з цим своє життя.

Акторка продовжила сімейну справу і стала знаменитою українською артисткою. Виходячи зі сцени вона потрапляла під об’єктиви камер, що знімали відомі кінострічки, під приціли об’єктивів журналістів, які залюбки брали у неї інтерв’ю, а інколи глядачі чують лише голос Ольги В’ячеславівни, яка також активно займається дубляжем.

Ольга Сумська публічно повідомила причину свого візиту до лікарні

Ольга Сумська публічно повідомила причину свого візиту до лікарні

Саме тому зірці доводиться ретельно слідкувати не тільки за своєю зовнішністю, яка звісно відіграє велику роль у її роботі і можливості втілити в життя персонажів. Але не менш важливим також є здоров’я, і зокрема здоров’я її голосових зв’язок.

І саме з цією проблемою нещодавно Сумська звернулася до лікарні. Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Зараз артистка проходить процедури, які дозволять їй у найкоротші строки повернути силу голосу.

Ольга Сумська публічно повідомила причину свого візиту до лікарні

Судячи з виразу обличчя, процедури неприємні, але іншого вибору немає.

Нагадуємо, що не так давно про проблеми з голосовими зв’язками також повідомляли Андрій Данилко та Настя Каменських. Якщо у випадку співака це сталося в результаті ускладнення після хвороби, то співачка не розповідала, що саме спонукало до погіршення її стану.

Однак обидва були змушені поставити на паузу свої гастролі та підкреслити той факт, що без лікування вони можуть втратити голос назавжди. На щастя, в Україні лікарі швидко ставлять артистів на ноги та дозволяють їм і надалі тішити глядачів неймовірними композиціями, виставами та іншими номерами, які також відволікають нас у період повномасштабного вторгнення.

Немає сумнівів, що і Ольга В’ячеславівна незабаром повернеться до своїх глядачів.

Схожі статті