Потап замилував фанів, показавши архівні кадри з Настею Каменських: як проводить час закохане подружжя?

42-річний репер Олексій Потапенко вирішив порадували фанів архівними кадрами з коханою дружиною, чим остаточно розвіяв чутки про їх розлучення.

Відомий український репер Потап виклав новий допис у своєму Instafram. На романтичному відео добірка моментів з дружиною Настею Каменських. Кадри просто просякнуті ніжністю та любов’ю.

На відео пара гуляє, займається спортом, відвідує заходи та просто спілкується. Додаткової атмосфери додає гарно підібрана музика, що грає на фоні. Репер обрав ліричну пісню ILLAI “Залишись”.

“Ти,ти,ти @kamenskux” – підписав пост Потап.

Ролик, неабияк, розчулив шанувальників пари. Під постом зібралось чимало схвальних коментарів, а кількість смайликів з очима-сердечками просто зашкалює.

“Які милі, слава Богу Ви разом, ми разом в нашій Україні!”, “Так мило. Справжні почуття”, “Таке чудове хороше відео”, “Які ви милі. Відео чудове”, “Найкращі”, – коментують підписники.

Нагадаємо, учасники екс-дуету “Потап і Настя” разом, як подружжя вже 4 роки. Зірки одружилися в травні 2019 року. Настя заміжня вперше, а для репера шлюб став другим. У 2014 році Потап розлучився з продюсеркою Іриною Горовою. Від колишньої Олексій має сина Андрія.

Потап показав, як проводить вільний час з Каменських
Потап показав, як проводить вільний час з Каменських

А у новому шлюбі з дітьми, поки що не склалось. Нещодавно, співачка різко відповіла на запитання про дітей. Жінка наголосила, що буде народжувати тоді, коли вирішить особисто та на її рішення не впливатиме ні оточення, ні докори шанувальників.

Потап показав, як проводить вільний час з Каменських
Потап показав, як проводить вільний час з Каменських

Після початку повномасштабної війни навколо пари ширилися чутки про розлучення. Подружжя рідко з’являлися на публіці та викладали мало матеріалів разом. Під час виступу у столиці Настя спростувала плітки. Співачка повідомила, що в неї та чоловіка все добре – розлучатися не планують та кохають одне одного.

Схожі статті

Що відомо про таємну дочку Софії Ротару? Народилася від відомого композитора, і не виходила з тіні брата

Популярна українська співачка Софія Михайлівна Ротару працює на естраді більше п'ятидесяти років. За цей час вона чула про себе вельми багато пліток. І деякі з них встигла прокоментувати.