Померла мама Кузьми Скрябіна: душа 76-річної Ольги Михайлівни возз’єдналася з сином

Стало відомо, що матір легендарного українського музиканта Кузьми Скрябіна Ольга Михайлівна померла у віці 76 років. Усі деталі сумної події.

Ольга Михайлівна ніколи не вірила у те, що смерть її сина була випадковою. Жінка завжди говорила про те, що у її спадкоємця було повно ворогів і вона до трагедії відчувала, що може статися лихо. Тим паче, щоб прициденти ставалися.

Своє останнє інтерв’ю вона дала Олексію Суханову рік тому. Вже тоді розпочалася війна, але Ольга Михайлівна з трепетом та ніжністю говорила про свого покійного сина, згадуючи яким він був у дитинстві і яким виріс. Усе своє життя вона присвятила українськиму мистецтву та материнству, і плід цієї роботи виявився безцінним.

Андрій виховувався у дуже патріотичній родині, а мама виховала його гідним українцям та гордістю нації.

Померла матір Кузьми Скрябіна

Як виглядає і чим займається єдина дочка Кузьми
Померла матір Кузьми Скрябіна

Зовні Ольга Михайлівна здавалося достатньо міцним горішком. Попри пережите, вона знаходила в собі сили посміхатися та вдивлятися у світле майбутнє. Втім, не пройшло і 10 років, як вона рушила з Андрієм. 23 вересня стало відомо, що жінка пішла з життя.

Про це у суботу повідомили на офіційній сторінці благодійного фонду Кузьми Скрябіна.

“Сьогодні пішла з життя мама Кузьми, Ольга Михайлівна! Ця втрата важка для нас усіх. Ольга Михайлівна була справді чудовою і душевною людиною, з великим серцем. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати сил рідним перенести біль втрати”, – йдеться у повідомленні на акаунті фонду.

На даний момент причини та обставини смерті невідомі. Однак, навколо Ольги Михайлівни було достатньо людей, яких об’єднувала любов до української культури, музики та безпосередньо творчості Андрія Кузьменка. Імовірніше за все, незабаром представники родини повідомлять про місце та час похорону.

Онучка Ольги Михайлівни Барбара поки що не відреагувала на новину публічно.

Для шанувальників це величезна втрата, адже пані Ольга була тією людиною, яка зв’язувала їх з вже покійним Кузьмою. Завдяки їй його відсутність відчувалася не так гостро.

Схожі статті