Аліна Гросу зізналася про дитину, яка з’явилася незабаром після її весілля з Комковим: малюка приховували

Знаменита українська співачка Аліна Гросу розповіла про дитину свого колишнього чоловіка Олександра Комкова. Як так сталося, що у нього з'явився малюк та коли?

Хоча Аліна Гросу досить молода та успішна, в неї за плечима вже є досвід невдалого шлюбу. Декілька років тому дівчина розлучилася з молодим обранцем Олександром Комковим. Їхній союз протримався лише півроку.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу зізналася про дитину

Після розкішного весілля в Тоскані пара займалася облаштуванням своєї квартири, ремонтом, як раптом повідомила про повний розрив. Аліна навіть не намагалася приховати усієї ситуації. За її словами, коханий попросив у неї перерви в стосунках, а сам тим часом намагався ініціювати роман з іншої.

Коли ж чоловік потерпів невдачу, то хотів повернутися назад, але дружина його вже не прийняла.

Аліна Гросу зізналася про дитину

Колишній чоловік Аліни Гросу
Аліна Гросу зізналася про дитину

Вже через декілька місяців після розлучення Аліна зійшлася з російським актором Романом Полянським. Їй неодноразово ставили це у провину. Мовляв, не кохала свого чоловіка, якщо так швидко змогла переключитися на іншого. Деякі представники аудиторії взагалі припускали, що імовірно Аліна могла сама зрадити чоловіку, зважаючи на настільки стрімкий розвиток стосунків з Полянським.

В ранковому ефірі на телеканалі “1+1” Аліна Гросу розповіла Стасі Ровінській, що насправді у її чоловіка є маленька дитина та дружина. Дане інтерв’ю прозвучало 2 роки тому. Тобто після розлучення пройшло зовсім небагато часу. Імовірно Комков одразу ж вступив у нові любовні взаємини і вже за декілька місяців його нова кохана завагітніла.

Особиста сторінка Олександра в соціальній мережі Instagram закрита. Тому звичайні користувачі не можуть подивитися на його життя через екран. Звісно, про дитину він не говорив ні слова у своєму інтерв’ю. До речі, Комков лише раз прокоментував усе, що відбулося з ним та Аліною Гросу і спростував її слова, що саме він був ініціатором розставання, заявивши, що це було обопільне рішення. Тож зараз його малюку мінімум 2 рочки.

Тим часом Аліна Гросу поки що не поспішає заміж і не говорить про майбутнє поповнення в її власній сім’ї.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.

Вагітна зірка “МастерШеф” Ліза Глінська приймає привітання від усіх, але ще зарано: “Не народила”

Шанувальники переможниці другого сезону "МастерШеф" Лізи Глинської з нетерпінням чекають на появу у неї первістка. Дехто вже почав вітати. Реакція кулінарки не змусила довго чекати.

Григорій Решетнік заговорив про свою 19-річну дружину: після того, як Христина народила йому аж трьох синів

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина показала вельми цікавий діалог, який відбувся у неї з чоловіком. Шоумен відповів, чи хоче бути з дев'ятнадцятирічною коханою.