Чоловік Лілії Ребрик пішов на подружню зраду, а телеведуча вразила реакцією: поставилася філософськи

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик ніколи не приховувала того, як розвивалися її стосунки з чоловіком Андрієм Диким насправді. Кохання пари народилося при існуючих інших стосунках.

Коли Лілія Ребрик познайомилася зі своїм партнером по танцях вона навіть і не думала про те, що він може стати її партнером по життю. Зірка взагалі не розглядала такої можливості, адже, по-перше, перебувала в стосунках, а по-друге, тієї самої стрімкої хімії між ними не відбулося.

Лілія Ребрик вперше зізналася, чому поспіхом вийшла заміж за Андрія Дикого
Лілія Ребрик розповіла, що думає про невірність Дикого у попередніх стосунках

Чоловік Лілії Ребрик пішов на подружню зраду

Втім, чим далі заходили зйомки шоу, тим сильніше пара зближувалася. Коли ж діло почало доходити до фіналу, стало зрозуміло, що жити вони одне без одного більше не можуть. В останньому епізоді шоу “Танці з зірками” ведучий повідомив, що Лілія Ребрик та Андрій Дикий побралися. Ця новина справила справжній фурор.

Покинув красуню заради Лілії Ребрик
Лілія Ребрик розповіла, що думає про невірність Дикого у попередніх стосунках

Тоді Андрій ще не розповідав глядачам про те, що поки він знімався з відомою ведучою на паркеті, вдома на нього чекала його кохана жінка та партнерка. Вже пізніше сама Лілія Ребрик дала ексклюзивний коментар на цей рахунок. Вона дала зрозуміти, що почуття провини в неї немає. Мовляв, це життя і стається усіляке.

“Я не відчувала себе розлучницею, тому що у чоловіка є свої очі. Ми зробили тоді усвідомлений вибір. Нам було не по шістнадцять років. Не було жодного задуму когось відбивати. Це життя. Не він перший, не він останній”, — зізналася журналістам “Зіркового шляху” знаменитість.

Зараз пара є зразковою сім’єю. Андрій та Лілія виховують дочок Діану та Поліну. Дівчатка ростуть дуже творчими і вже пробують себе у різних сферах.

Андрій розірвав і робочі відносини з колишньою обраницею, адже викладав разом з нею хореографію. Зараз чоловік має власну танцювальну школу, до якої часто навідується Лілія. Ребрик 20 років тому знайшла нове хобі і досі йому не зраджує. Пристрасть до бальних танців живе в ній і понині.

А до початку повномасштабної війни в Україні зірка неодноразово опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на яких показувала, як тренується з чоловіком вдома.

Схожі статті