Дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина в сльозах заявила, що відчуває себе прислугою: “Дай, подай…”

Дружина переможця "Голосу країна" Романа Сасанчина Іванна в сльозах заявила, що відчуває себе прислугою. Що сталося у житті блогерки? Усі деталі в нашому матеріалі.

Дружина відомого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна якось розповідала, що ідею почати вести блог їй надав саме чоловік. Мовляв, спочатку вона була проти цього, але пізніше змінила свою думку. Саме через її акаунт фанати мають можливість спостерігати за тим, що відбувається у житті виконавця.

Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на своє життя

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла, хто вона за фахом
Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на своє життя

Молоді люди показували, як вони готуються до пологів, вражали матеріалом, в якому ділилися своїми враженнями від батьківства, блогерка розповідала про свої б’юті-процедури, а також час від часу відповідала на питання користувачів.

Не обходилося і без скандалів. Наприклад, півтора роки тому Іванна евакуювалася разом з дитиною до Польщі, звідки написала, що їхньої сім’ї більше немає. Преса сприйняла дану заяву, як повідомлення про розлучення з Романом. Через це Іванна неабияк розізлилася. Вже через декілька днів стало відомо, що пара помирилася і навіть планує повінчатися.

З тих пір молоді люди переїхали з Тернополя до Києва і продовжують ремонт у квартирі, яку Роман виграв в столиці. Пара здебільшого виглядала щасливою, але нещодавно Іванна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр, на якому постала зі сльозами на очах.

Дівчина заявила, що відчуває себе прислугою, але не пояснила, що ж сталося. Чи стосується дане зізнання напряму до її стосунків з Романом або ж вона мала щось інше на увазі?

Дружина Романа Сасанчина поскаржилася на своє життя

“Мене так за*бало чути “дай подай”… Відчуття прислуги. Я вже дійсно близька до того, щоб здатись і обрати простіший шлях”

Матеріал Іванна зробила під час прогулянки вулицeю. І варто відмітити, що погода при цьому залишала бажати кращого. Красуня сховалася за капюшоном, а в руках тримала каву.

Роман при цьому поки що не реагує на матеріал, який опублікувала його дружина. Втім, він взагалі рідко коментує якісь зізнання та одкровення своєї благовірної.

Схожі статті

Такі фото тільки для особистого архіву: Ксенія Мішина показала ранкові поцілунки з любов’ю всього життя

Екс "Холостячка" Ксенія Мішина зворушила зворушливим ранковим відео, яке викликало шквал розчулення у її шанувальників. Ніхто не очікував, що актриса наважиться показати це у соцмережах.