Англійці зібралися у Лондоні навколо будинку доньки Лаврова та мітингують: намагаються вигнати геть

Громадяни Великобританії, а саме жителі Лондона, зібралися навколо будинку доньки Сергія Лаврова з транспарантами, які свідчать про те, що вона є донькою злочинця.

Повномасштабна війна в Україні, яку розв’язала влада російської федерації, потягнула за собою ряд змін в економіці, політиці та суспільстві. Зокрема родичі російських політиків відчули на собі усю силу культури відміни. Не так давно донька Пєскова скаржилася про те, що стала жертвою цькування російського керівництва і не вбачає в цьому ніякої логіки. А вже сьогодні стало відомо, що і донька Лаврова знаходиться на самому краю.

Англійці зібралися у Лондоні навколо будинку доньки Лаврова та мітингують

Англійці зібралися у Лондоні навколо будинку доньки Лаврова та мітингують

Так, на у телеграм-каналі “Правда Геращенко” з’явилися фотографії з ранкових мітингів, які були влаштовані у центрі Лондона. Англійці зібралися навколо будинку Сергія Вікторовича, а вірніше його спадкоємиці. Поліна Ковальова насправді є його рідною донькою і на даний момент проживає у Великобританії. І це не дивлячись на те, що Сергій Лавров є відчайдушним патріотом своєї держави, а захід вважає брехливим та ворожим.

Англійці зібралися у Лондоні навколо будинку доньки Лаврова та мітингують

Протестуючи запевняють, що донька злочинця військового злочинця Лаврова Поліна відмиває батькові гроші в Європі.
Варто відмітити, що дівчина народилася не в законному шлюбі, а від коханки політика.

Судячи з усього, англійці мають твердий намір вивести родину політика на чисту воду і вижити з країни, де немає місця політичним злочинцям, корупціонерам та керівникам держави-терориста. Сподіватимемося, що Лавров почув голос Великобританії.

Схожі статті

Сіамські близнючки розповіли про їхні романи: одну приваблюють чоловіки, а друга в них не зацікавлена

19-річні Міа та Лія розуміють, що приватне життя має залишатися приватним. Але щоб незнайомці не турбували інших, вирішили розповісти про те, як це - бути сіамськими близнючками.