“Дев’ять місяців потому я падала все нижче. Дійшла до того, що захотіла покінчити життя самогубством”

Кожен християнин покликаний бути апостолом Христа, тобто проповідувати Євангелію. Однією з форм євангелізації, дуже потужною і ефективною, є особисте свідчення. Люди, які пережили зустріч, мають досвід спілкування з Богом – не в буквальному розумінні, але з ними відбулося щось таке, після чого їх життя кардинально змінилося, розповідають про це іншим.

Такою є сестра Еммануель Маяр, відома загалу як сестра Еммануель із Меджугор’я, черниця зі Спільноти Блаженств. Вона більше тридцяти років живе в відпустовому місці, зустрічається з паломниками і свідчить про Бога, розповідаючи історію власного навернення.

Коли я була в Індії, зустріла людину, яка передбачала майбутнє, я не знала, що це був чаклун. Він зробив астрологічний календар мого життя, розказав про моє минуле, і все було правдою. Мені тоді було 24 роки. Він зробив мені передбачення до 30-ти років. Коли він почав говорити про моє подальше життя, то я втекла. Моя душа була порожня, ніби, я відчула, що втратила свого Небесного Батька.

Дев’ять місяців потому я падала все нижче. Дійшла до того, що захотіла покінчити життя самогубством. Я не знала, не розуміла, чого так відбувається. Моя сестра помітила мій стан і запросила мене на зустріч харизматичної спільноти. Якраз було свято П’ятидесятниці. Вона сказала: “Святий Дух тобі допоможе”. Я не хотіла іти, не вірила. що з того щось буде добре. Напередодні я зовсім не спала, це були сильні страждання, у мене було дуже багато сумнівів і страхів.

Меджугор'є, місце об'явлення Пресвятої Діви Марії
Меджугор’є, місце об’явлення Пресвятої Діви Марії

Але я звернулася до Бога. Я сказала: «Господи, я тебе повідомляю, я більше не можу і о п’ятій годині я точно помру». Я таки пішла на харизматичну спільноту і побачила радісних людей, я відчула, що шукала таких людей ціле життя, але вже пізно, я відчувала пекло всередині себе.

І коли була 4-та година, прийшла людина, яка голосно закричала: «Брати і сестри! Між нами є особа, в якої вже наблизилася година смерті, і вона піде до сатани, бо займалася спіритизмом, ворожінням, картами таро, астрологією, і сатана хоче вбити цю особу. Але Ісус своєю Кров’ю, своїм Іменем може спасти цю особу. Коли я це почула, то зрозуміла, що йдеться про мене.

Після молитви я знайшла цю особу і цей чоловік запитав у мене, що я роблю зі своїм життям? Він процитував мені місце з книги Второзаконня, де чітко сказано, що займатися ворожінням, спирітизмом – це великий гріх. Він сказав, що я сама віддала себе під вплив злого духа, і ще додав, аби я молилась. Потім прийшли ще люди і почали молитися наді мною. Я почала поводити себе так, як виглядає особа, яка загубила гаманець. В той момент я позбулася болю, страху, страждання – це все зникло. Я відчула велике бажання читати, слухати Слово Боже.

І власне там я мала зустріч з Ісусом, як з моїм Спасителем. Мені здавалося, що потоки живої води ввійшли в мене. Христос зійшов в мою яму і підняв мене. І це була рівно п’ята година, саме у час, коли я призначила зустріч зі смертю.

Схожі статті

Сильні молитви до Пресвятої Богородиці за здоров’я мами: молися тривало і з вірою в серці

Молитви дуже часто справді допомагають у важких життєвих ситуаціях, коли здається, що вже нічого не допоможе. Коли вже немає на що розраховувати, помоліться до Богородиці.

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.