Молитва до святої Параскевії П’ятниці: можна вимолити щасливу жіночу долю і відвернути найважчу недугу

Свята мучениця Параскевія П'ятниця у традиції східних християнських Церков з давніх давен вважалася заступницею і помічницею жінок. То ж молімося і ми до неї.

Моляться до святої мучениці Параскевії П’ятниці  у найскладніших обставинах життя. Люди зауважили, що свята допомагає при зціленні від  душевних і тілесних недуг; у випадку, коли жінка не може зачати дитину; про щасливу жіночу долю і вдалий шлюб; у часі, коли тривала посуха і була  загроза урожаю.

Вірні Православної Церкви обов’язково мали вдома ікону святої мучениці Параскевії П’ятниці і навіть носили її зі собою. І повсякчас молилися, випрошуючи за її заступництвом у Господа Ісуса Христа прощення і благодатей.

Молитва до святої мучениці Параскевії П’ятниці

Свята невісто Христова, багатостраждальна мученице Параскево! Ти з юності всією душею твоєю і всім серцем твоїм полюбила Христа Спасителя і живучи побожно серед невірних безбоязно проповідувала їм Святу Єванелію.

Ти з днів юності твоєї завжди благоговійно шанувала дні спасительних страждань Господа нашого Ісуса Христа і ради Нього сама добровільно постраждала. Тому і ми нині вітаємо тебе, багатостраждальна, і, дивлячись на святу ікону твою, з розчуленістю взиваємо до тебе – ублагай Господа за нас, що стоїмо і молимося тобі.

Нехай подасть Він і нам, як тобі, терпеливість і благодушність у бідах і скорботних обставинах; нехай за твоїм заступництвом дарує мирне і безгрішне життя, здоров’я і спасіння.

Нехай зішле Своє святе благословення і мир на нашу рідну Україну; а всім православним християнам нехай подасть твоїми молитвами утвердження у вірі, зростання у надії і християнській любові; нехай очистить нас від усякої скверни і ницості, нехай огородить нас святими Своїми ангелами, захистить, збереже і помилує святою Своєю благодаттю і вчинить спадкоємцями і причасниками Небесного Свого Царства.

І так, досягнувши спасіння твоїми святими молитвами за твоїм заступництвом, всеславна невісто Христова Параскево, прославимо всі пречесне і величне ім’я Бога Отця і Сина, і Святого Духа, який живе і царює нині і повсякчас, і навіки-віків. Амінь.

 

Схожі статті

Сильні молитви за здоров’я мами: до Господа, Богородиці, Пантелеймона Цілителя і Ангела-Хоронителя

Молитва – це найсильніший засіб, який може допомогти в будь-якій скруті. А молитва за здоров'я мами – найкращий спосіб висловити їй свою любов і турботу та попросити Бога про її зцілення.

Молитви, які допомагають та захищають у важких ситуаціях на війні солдат та громадянських людей. Читайте з вірою!

Батько, Твоє слово каже, що воїн, покликаний на війну, повинен сміливо бити ворога та захищати Україну. Воїнові треба захищати свій будинок, свою сім'ю. Господи, допоможи мені в цьому. В ім'я Ісуса, амінь.