5 червня: хто сьогодні святкує День ангела? Олександр Педан та Марія Єфросиніна приймають вітання

Кожного дня представники тих чи інших імен святкують свій День ангела. Віряни особливо чекають на цю дату, адже тоді є змога попросити свого ангела-охоронця здійснити найзаповітніше бажання.

У побуті іменини чи День ангела називають річницею від дня народження і вважають його великим святим. Отже, сьогодні своє свято зустрічають ряд таких імен: Олександр, Авраамій, Андрій, Василь, Опанас, Геннадій, Давид, Данило, Дмитро, Іван, Ігнатій, Ісидор, Леонтій, Констянтин, Михайло, Микита, Петро, Роман, Севастян, Федір, Яків, Сильвестр. Та жіноча половина населення – Марія та Єфросинія.

З представників українського шоу-бізнесу свого ангела-охоронця дочекалися телеведуча, громадська діячка Марія Єфросиніна та шоумен й телеведучий Олександр Педан. Нині в кожного українця існує найзаповітніше бажання – мирне небо в цілому світі та перемога над спільним ворогом.

Маша Єфросиніна розповіла, як невдало сіла на шпагат
5 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Окрім цього, в церковному календарі сьогодні всі відзначають день пам’яті святого Лаврентія. Тому, існує низка правил, яких варто дотримуватися, аби не нагрішити: не можна нічого ремонтувати вдома, адже ця річ ладна швидко зламатися; не рекомендується узаконювати шлюб вінчанням; також день невдалий для збирання трав лікарського призначення.

Олександр Педан
5 червня: хто сьогодні святкує День ангела?

Поняття “іменини”, “день народження” й “день ангела” – одне і те ж, але іменини несуть собою характер особистого свята людини, яке припадає на окрему дату її народження та день відразу декількох особистостей, чиї імена зазначені в списку, що святкують пам’ятний День ангела.

Тому, вітаємо всіх вищезазначених зі святом та наших українських зірок – Машу Єфросиніну та Олександра Педана.

Схожі статті

Яке церковне свято 12 квітня 2024 – все про цей день, що не можна робити та яким прикметам можна довіряти

Яке свято 12 квітня 2024? Дізнайтеся в нашому матеріалі, що це за день, які прикмети можна розпізнати, яких традицій дотримуються віряни та чого уникають.

11 квітня 2024 — яке сьогодні церковне свято, і чого не варто робити, щоб не лити в майбутньому гіркі сльози

Яке церковне свято 11 квітня 2024 року? Ознайомтеся з нашим матеріалом, щоб дізнатися, що у цей день святкують віряни, яким традиціям слідують, а також, які є прикмети та повір'я.

10 квітня 2024: церковне свято сьогодні, чому не можна користуватися гострими предметами та хороші прикмети

Яке свято 10 квітня 2024 року? У нашому матеріалі ви можете дізнатися, що це за день за церковним календарем, а також дізнатися, які прикмети, заборони та традиції існують на цей день.

9 квітня: церковне свято сьогодні, кого вшановують, з чим бути обережним цього дня – не проливайте воду

Щоб дізнатися, яке церковне свято 9 квітня, ознайомтеся з нашою статтею. Чого не варто робити в цей день, чого уникати, а що навпаки приверне в майбутньому удачу?

Яке церковне свято 7 квітня 2024 року: День ангела, прикмети, традиції і що не можна робити в цей день

Церковне свято 7 квітня 2024 року можна дізнатися в нашому матеріалі. Що можна робити в цей день, і чого робити категорично не варто, повір'я та забобони.

Церковне свято 6 квітня 2024 року: в кого іменини, народні прикмети, і чого не можна робити в цю суботу

Церковне свято 6 квітня 2024 року можна дізнатися різними способами, але найкращий помічник у цьому – звичайний церковний календар. Усі деталі в матеріалі.