Хоч маленькі, але злі, як чорти: ТОП-5 маленьких порід собак, які не бажано заводити, де є діти

Собака в домі - це завжди добре. Собака може бути не тільки компаньйоном, другом, але й помічником, захисником і навіть лікарем. Але варто знати, яких собак не бажано заводити у сімях, де є діти.

Це найменша з усіх малих порід собачка. Завдяки тому, що має яскраво виражений індивідуалістичний характер, може бути як дуже милою, так і зарозумілою, впертою і навіть агресивною – усе залежить від виховання.

Як відомо, у маленьких дітей є період, коли вони також проявляють агресію. Це нормально. Такі емоційні прояви подавляти не можна. Але це може не сприйняти собака і також відповісти агресивним випадом.

Пекінес
Пекінес

Пекінес

Пекінес – дуже мила собачка, але на перший погляд. Хоч тварина й маленька, але має яскраво виражені риси собаки-охоронця. Вона буде сприймати спокійно усі витівки малого бешкетника до тих пір, поки він не втрутиться на визначену господарем і облюбовану самою собачкою, територію. Ну, а якщо на цю територію принести якусь «чужу» річ, що пекінес розцінить, як спробу його вижити, то все може закінчитися плачевно  – маленьке симпатичне чортенятко може вчепитися в ногу.

Такса
Такса

Такса

Любима упродовж багатьох десятиліть сімейна собака. Завдяки куцим ногам вважається собакою малої породи. З нею дуже люблять гратися діти, бо вона гіперактивна і завжди підтримує дзвінким гавкотом усі їхні галасливі і рухливі ігри. Але ця порода тварин є ревнива. І, як усі собаки, ділить оточуючих на «своїх» і «чужих». Тому у певний момент може проявити агресію і серйозно налякати дітей.

Померанський шпіц

Померанський шпіц

Ця ніжна добра і красива собачка також має сильний інстинкт охоронця. Через це не любить дітей і друзів власника. Може довго і настирливо гавкати, вимагаючи, щоб незнайомці забралися геть.

Російський той-тер'єр
Російський той-тер’єр

Російський той-тер’єр

Собака любить і прив’язується до всіх членів родини. Може годинами сидіти біля ніг одного, а потім попроситися на руки до іншого. Але, якщо цуценя цієї породи образити, то собака обов’язково запам’ятає це і може вирости злою, а зокрема, на кривдника тримати образу весь період спілкування і навіть пробувати відімстити.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.