Як їм це вдається? 93-річна Полін і її 27-річний внук Росс постійно підривають мережу своїми витівками

Для того, щоб добитися успіху, знайти своє місце під сонцем, ми часто шукаємо не там і не з тими. А коли не вдається – злимося і виправдовуємося самі перед собою тим, що в того – те, а в іншого – тамте. Творчий дует 93-річної Полін Кани та її 27-річного онука Росса Сміта був приречений на успіх.

Виявляється, щоб спрацювало і «вистрілило», має просто хтось захотіти, щоб це сталося.

Хтось, кому ти не байдужий, Хто дуже хотів, щоб ти прийшов у цей світ і був щасливий. Хтось, хто знає тебе і знав завжди, знає, що тобі потрібно і знає, що для тебе краще. Треба тільки довіритися Йому.

Росс був звичайним американським хлопчиком, який у свій час захопився відеозйомкою. Щось знімав і викладав в Ютюб – так роблять десятки тисяч людей. І ось одного разу, а це було і раніше, коли кидав м’яча у кільце, прийшла його бабуся Полін. Сміт зняв момент, як бабця блокує кидок і виклав у мережу. Ролик набрав велику кількість лайків і з нього усе почалося.

Бабця Полін, яка вірила у свого внука, завжди була для нього другом, підтримувала усі його починання, перетворилася ще й на ділового партнера. Вона із задоволенням відкриває власні артистичні здібності і допомагає внуку заробляти гроші.

Ці кумедні фото лише частина того, що Росс Сміт робить зі своєю бабусею, але і цього достатньо, щоб побачити, що любов і дружба не має ніяких кордонів, особливо вікових, а радіти життю можна однаково як у 27, так і в 93 роки.

На сьогодні ютуб-канал Росса нараховує 892 тисячі підписників, Інстаграм – 7 мільйонів, Фейсбук – 9 мільйонів.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.