Рецепт найсмачнішої цвітної капусти по-корейськи: таку в магазині не купиш

Не забудьте записати рецепт неймовірої страви "Цвітна капуста по-корейськи"

Цвітна капуста по-корейськи, як і інші блюда цієї кухні, відрізняється оригінальним, гострим смаком. Така закуска стане прекрасним гарніром до будь-якої страви. Хочете приготувати простий і смачний салат з цвітної капусти?

Навіть, якщо ви не прихильник гострого, страва вам сподобається, якщо трохи зменшити кількість перцю. Зазвичай цвітна капуста готується з оцтом. Але для тих, хто намагається виключити цей продукт з повсякденного раціону, є рецепт без нього.

Тоді візьміть рецепт із нашої статті. Капуста по-корейски – популярна страва. Купувати її не обов’язково, оскільки легко приготувати вдома. Вона прекрасно впишеться у святковий стіл.

Як приготувати страву?

Щоб капуста вийшла по-справжньому корейською, візьміть такі інгредієнти:

Цвітна капуста – 700 гр.

Морква – 1 шт.

Вода – 1 л.

Оцет – 1 стакан

Часник – 2 зуб.

Цукровий пісок – 2 столових ложки

Сіль – 2 столових ложки

Олія рослинна – 50 мл

Петрушка – 10 гр.

Приправа (для моркви по-корейски) – 10 гр.

Капусту розібрати на суцвіття і відварити до напівготовності. Поки капуста вариться, приготувати маринад: змішати воду, оцет, цукор, сіль і рослинну олію. Поставити на вогонь і прокип’ятити впродовж 5 хвилин. Моркву крупно натерти, часник пропустити через прес. Додати до капусти моркву, часник і приправу. Залити цвітну капусту приготованим маринадом. Петрушку дрібно порубати і додати до капусти. Відправити до холодильника на 5-6 годин.

Через вказаний час страву можна подавати на стіл. Приємного апетиту!

Схожі статті

Професійні кухарі розкрили секрет найкращих поєднань: інгредієнти, які вдосконалять ваші страви

Сьогодні ми поділимось секретними інгредієнтами, які зможуть зробити будь-яку страву смачнішою та насиченішою. Спробуйте використати ці поради в домашніх умовах - результат вас неодмінно вразить!

Дружина Остапчука Полтавська розсекретила, чим годує зіркового чоловіка: вміє все – від супів до десертів

Молода дружина Остапчука, блогерка Катерина Полтавська активно веде особисті соцмережі. Дівчина ділиться не лише розкішним життям з шоуменом, а й демонструє власні кулінарні здібності.

Цей інгредієнт покращить будь-яку страву: для чого господині додають лимонну кислоту в рецепти

Лимонна кислота - інгредієнтів, який зазвичай прихований в тіні великих смакових компонентів, але відіграє важливу роль у багатьох стравах. Чому ж лимонну кислоту додають до страв?