Торта Медовик без випічки – дуже легкий рецепт

Ідеальний варіант для тих, хто не хоче довго проводити час на кухні, випікаючи коржі і готувати крем. Пропонуємо спрощений варіант цієї випічки, не менш смачний і дуже легкий. Такий Медовик неодмінно сподобається усім без винятку. Перевіремо?

Рецепт Медовика без випічки

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 грамів борошна
  • 80 грамів меду
  • 170 грамів вершкового масла
  • Для крему:
  • 500 грамів сметани (не менше 20%)
  • 2 пакетика згущувача для вершків
  • 4 столові ложки цукру
Медовик без випічки
Медовик без випічки

Візьміть заморожене вершкове масло і занурюйте в борошно. Натріть його на крупній терці. Перетерте масло потрібно також присипати трішки борошном. Повторіть процедуру з рештою масла. Після цього перетріть масло з борошном вручну. У вас має вийти дрібна крихта.

Розігрійте сковороду на плиті і перекладіть сюди 80 грамів меду. Розтопіть його на середньому вогні, при цьому постійно помішуючи. Розімніть великі грудочки, мед має стати однорідної структури і придбати золотистий, майже карамельний колір. Потім злегка остудіть мед. Перемішайте з крихтою.

Приступаємо до приготування крему. Перекладіть у ємність сметану, 3 столові ложки цукру і 2 пакетика згущувача для сметани. Збийте суміш за допомогою блендера. У вас вийде повітряна та ніжна маса. Посипаючи крихтою, формуйте наступний шар, потім знову крем і так продовжуйте, поки крем і крихта не закінчиться. Відправте торт в холодильник на 7-8 годин. Потім дістаньте форму за допомогою плівки. Перекладіть на тарілку і подавайте до столу!

Приємного чаювання!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.

Повітряний і корисний десерт із звичайнісіньких інгредієнтів – готуємо найніжніше суфле з простих продуктів

Обов'язково спробуйте приготувати цей неймовірний десерт, який готується з простої ряжанки та какао. На смак він виходить ніжним, легким та повітряним.

Шоколадна ковбаса: рецепт від шеф-кухаря. Жодних зайвих рухів, усе давно придумали за вас. Простий рецепт

Шоколадна ковбаса до чаю у сучасній інтерпретації від відомого шеф-кухаря. Усього пару допоміжних інгредієнтів та десерт заграє новими фарбами.

Додайте це в тісто – і вергуни вийдуть незрівнянними. Рецепт домашньої випічки на сметані за 25 хвилин

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування традиційних українських вергунів. Це прості в приготуванні солодощі, що не потребують багато часу та сил.