Рецепт смачного десерту всього з трьох інгредієнтів: молока, яєць та бананів

Крім того, що рецепт неймовірно смачний, він ще й ідеально підійде для тих, хто на дієті. Тому його неодмінно варто спробувати приготувати.

Цей неймовірний десерт готується з мінімум інгредієнтів, а смак перевершує всі очікування. Така ніжна і апетитна смакота обов’язково попаде у список ваших улюблених десертів.

Рецепт десерту з молока, яєць і бананів

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 банани
  • 400 міліграм молока
  • 4 яйця
  • 100 грамів цукру (для карамелі)
Десерт з трьох інгредієнтів
Десерт з трьох інгредієнтів

У першу чергу готуємо карамель. Для цього візьміть пательню і поставте її на плиту розігріватись. Потім пересипте сюди увесь цукор і добре розтопіть його. Після цього візьміть молоко і з’єднайте з яйцями. Очистіть банани і наріжте невеликими кільцями. Додайте в отриману суміш. Перемістіть масу в чашу для блендера і ретельно перемішайте її.

Візьміть форму для випічки діаметром 20 сантиметрів. Вилийте готову карамель і а зверху розмістіть яєчно-молочну суміш. Накрийте десерт фольгою.

Візьміть каструлю і налийте воду. Перемістіть сюди форму з десертом так, щоб вода доходила до середини форми. Потім переставте каструлю на плиту і варіть протягом 45-50 хвилин на невеликому вогні. Після цього дайте десерту охолонути близько 2 годин і відправте в холодильник на деякий час.

Ніжні карамельні нотки і легка структура тіста не залишать вас байдужими. Як приготувати цей десерт, можна ще й подивитись у цьому відео:

Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.