Рецепт смачного десерту всього з трьох інгредієнтів: молока, яєць та бананів

Крім того, що рецепт неймовірно смачний, він ще й ідеально підійде для тих, хто на дієті. Тому його неодмінно варто спробувати приготувати.

Цей неймовірний десерт готується з мінімум інгредієнтів, а смак перевершує всі очікування. Така ніжна і апетитна смакота обов’язково попаде у список ваших улюблених десертів.

Рецепт десерту з молока, яєць і бананів

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 банани
  • 400 міліграм молока
  • 4 яйця
  • 100 грамів цукру (для карамелі)
Десерт з трьох інгредієнтів
Десерт з трьох інгредієнтів

У першу чергу готуємо карамель. Для цього візьміть пательню і поставте її на плиту розігріватись. Потім пересипте сюди увесь цукор і добре розтопіть його. Після цього візьміть молоко і з’єднайте з яйцями. Очистіть банани і наріжте невеликими кільцями. Додайте в отриману суміш. Перемістіть масу в чашу для блендера і ретельно перемішайте її.

Візьміть форму для випічки діаметром 20 сантиметрів. Вилийте готову карамель і а зверху розмістіть яєчно-молочну суміш. Накрийте десерт фольгою.

Візьміть каструлю і налийте воду. Перемістіть сюди форму з десертом так, щоб вода доходила до середини форми. Потім переставте каструлю на плиту і варіть протягом 45-50 хвилин на невеликому вогні. Після цього дайте десерту охолонути близько 2 годин і відправте в холодильник на деякий час.

Ніжні карамельні нотки і легка структура тіста не залишать вас байдужими. Як приготувати цей десерт, можна ще й подивитись у цьому відео:

Смачного!

Схожі статті

Десерт-знахідка: смачний і корисний рецепт без борошна та без випічки. Легкий і повітряний як пушинка

Пропонуємо до вашої уваги торт, який готується без випічки, борошна та навіть без печива. Вам знадобляться лише корисні продукти та всього кілька хвилин на приготування.

Надзвичайно милий десерт, який стрімко підкорює мережу: як приготувати трендовий пудинг “Танцюючий кіт”

Простий у приготуванні десерт, що стрімко набирає популярність. Він має безліч смачних варіацій. З деякими з них ми пропонуємо ознайомитися у матеріалі порталу Сенсація.

Повітряний шоколадний бісквіт та ніжний заварний крем: легендарний рецепт ідеального торта “Ескімо”

Ідеальний тортик, який сподобається усім. Бісквіт виходить дуже пористим та вологим, а крем неймовірно ніжний та ароматний. Складові чудово поєднуються та утворюють справжній кулінарний шедевр.

Вишукане поєднання смаків: цей шоколадний торт з вишнями і сметанковим кремом приготує навіть початківець

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування святкового шоколадного торта з вишнями та сметанковим кремом. Це набагато простіше, ніж здається - навіть початківець створить справжній шедевр.

Десерт, що вразить будь-кого: рецепт приготування простих мусових тістечок без випічки, желатину та яєць

Просто, не означає не смачно. Цей рецепт приємно вразить поціновувачів солодкого та залишить гарне враження від вашої гостинності у серці кожного гостя.

Рецепт фантастичних сирників без борошна: не розпадаються, ніжні та м’які, ще й неймовірно корисні

Тофу має безліч корисних властивостей. По-перше, він є джерелом рослинного білка, який містить усі необхідні амінокислоти. Тофу також багате на кальцій, залізо, магній та інші корисні мінерали.