Неймовірний рецепт риби по-французьки — готую на новорічний стіл і гості у захваті

Риба по-французьки — відмінна страва для тих, хто хоче додати рибних страв на новорічний стіл. Готується дуже просто, а смак просто неймовірний.

Страва досить оригінальна і обов’язково здивує багатьох ваших гостів. Тому неодмінно спробуйте приготувати таку смакоту у себе в дома.

Рецепт риби по-французьки

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 700 грамів філе будь-якої риби — за смаком
  • цвітна капуста
  • 1 цибулина
  • 2 помідори
  • 6 столових ложок майонезу
  • 200 грамів сиру
  • перець чорний мелений та сіль — за смаком
Риба на новорічний стіл
Риба на новорічний стіл

Пропонуємо два способи приготування такої смакоти, а господині зможуть самостійно приготувати той, який їм сподобається найбільше або проекспериментувати і приготувати обидва варіанти.

  • Перший варіант приготування риби по-французьки:

У першу чергу ретельно промийте цвітну капусту. Потім розріжте на середні шматочки, гарно поперчіть та посоліть овоч. Візьміть жаростійку посудину і перекладіть сюди капусту. Натріть сир на крупній терці та гарно присипте капусту.

Філе риби слід промити та нарізати на порційні шматочки. Викладіть їх у посудину до інших інгредієнтів і також посоліть та поперчіть їх.

Очистіть та наріжте півкільцями цибулю. Помідори наріжте тонкими скибочками. Викладіть ці інгредієнти поверх риби. Змастіть все майонезом і знову посипте тертим сиром.

Відправте рибу в духовку на 25 хвилин при 180 градусах.

  • Другий спосіб приготування страви:

Підготуйте всі інгредієнти. Сир натріть на терці, капусту, цибулю та помідори варто дрібно нарізати.

Посоліть та поперчіть капусту і викладіть її у жаростійку посудину. Зверху покладіть тертий сир, потім шматочки риби, зверху подрібнену цибулю та помідори. Змажте майонезом і знову присипте сиром. Відправте в духовку.

Смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.