Три секрети ідеальних сирників: за цим рецептом вони ніколи не розпливуться по сковорідці і будуть пишними

Іноді досить перебитися кашею, а іноді хочеться чогось солоденького та креативного. Українська кухня багата на різні страви, втім без сирників дуже складно уявити смачний сніданок.

Сніданок – це найважливіший прийом їжі за цілий день. Важливо смачно поїсти зранку, аби відчувати себе енергійними та продуктивними впродовж цілого дня. Що ви обираєте на сніданок зазвичай: кашу, бутерброд чи просто каву? Пропонуємо порадувати себе смачними сирниками.

Що потрібно для приготування смачних сирників?

Перелік необхідних інгредієнтів:

  • Пів кілограма жирного сиру
  • Одне куряче яйце
  • Чотири столові ложки цукру
  • П’ять-шість столових ложок борошна (три-чотири підуть на тісто, а інші – на панірування)
  • Соняшникова олія для того, аби посмажити

Як приготувати смачні сирники?

Важливо перед тим, як почати готувати сирники, обрати жирний сир. Він має бути не сильно вологим. Отож, коли ми готові до приготування з усіма інгредієнтами, тоді ми робимо такі кроки.

Для початку розминаємо сир виделкою. Туди додаємо яйце, цукор. Усі інгредієнти змішати між собою. До цієї маси варто додати родзинки. Також можете ще додати кураги.

Далі беремо сирну масу вологими руками, з цього всього формуємо кульки. Кожну кульку треба приплюснути, це все обвалюємо в борошні.

Як правильно сформувати наші сирники
Як правильно сформувати наші сирники

Викладаємо наші сирнички на вже розігріту добре сковорідку, яку ми попередньо змастили олією. Смажимо страву на середньому вогні з обох сторін, аж поки сирники не вкриються дещо золотистою скоринкою.

Обсмажуємо сирники
Обсмажуємо сирники

Подаємо до столу так, як подобається вам. Оптимальна порція – це два-три сирнички. До них можете додати вареннячко, згущене молоко та все, що забажаєте: ягоди, фрукти, сухофрукти.

З’їсти страву варто одразу, аби вона не втратила своєї легкості та пишності. На цьому все. Смачного!

Схожі статті

В чому секрет бадьорості Насті Каменських? Цю смакоту вона готує на сніданок – 5 хвилин на заміс і в духовку

Відома українська співачка Настя Каменських розсекретила власний рецепт поживного та нереально смачного шоколадного кексу. Таким смаколиком зірка тішить себе на сніданок.

На Великдень те, що треба: рецепт домашньої ромової бабки – готується просто, а виглядає ефектно

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування усім відомого смаколика. Ромова баба неодмінно стане чудовим доповненням вашого святкового столу, а усі гості проситимуть рецепт.

Лимонне тістечко Тирамісу вдома: рецепт найніжнішого італійського десерту з новим смаком

Бажаєте потішити рідних чи гостей вашого столу незвичним смаколиком? Пропонуємо до вашої уваги рецепт лимонного тістечка Тирамісу, що чудово смакуватиме з чаєм та кавою.