Рецепт, якому мене навчила бабуся! Швидко, просто та неймовірно смачно! На вечерю

Мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі виходять дуже соковитими та смачними. Родзинкою страви є саме сир, який знаходиться в самому "серці" фрикадельок.

Приготувати те, що сподобається абсолютно всій родині, можна з легкістю, якщо обрати для цього такий варіант вечері, як мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі. Таку страву вже спробувала зробити і скуштувати кулінарна блогерка Юлія, яка говорить, що її можна просто називати Зефірка. Вона тривалий час уже веде фудблог та називає себе блогером-рекомендологом.

Для того, аби приготувати такі соковиті фрикадельки господиням знадобиться 700 грам курячого філе, одна цибуля, дві-три столові ложки панірувальних сухарів, 200 грам грибів, 250 мілілітрів вершків, 130 грам сиру Моцарела, 30 грам вершкового масла, дві столові ложки олії, одна столова ложка борошна, сіль, перець, часник та зелень.

Перше, що необхідно зробити, це порізати на шматочки куряче філе, а потім перебити його у блендері. Після додати цибулю, сіль, перець та сухарі. І вимісити м’ясо разом із цим всім руками. Блогер запевняє, що краще всього це зробити саме руками. Після цього необхідно взяти твердий сир Моцарела (як варіант це може ще бути сулугуні), і по різати його на великі кубики. Кожен кубик такого сиру потрібно замотати в кружечок м’ясного фаршу, щоб потім скрутити з них “м’ячики” (щоб були фрикадельки).

Рецепт м'ясних фрикадельок до будь-якого гарніру на вечерю
Рецепт м’ясних фрикадельок до будь-якого гарніру на вечерю

Смажити м’ясні фрикадельки з сиром потрібно на добре розігрітій пательні додавши туди олії. Викласти туди попередньо сформовані м’ясні “м’ячики” та обсмажувати їх до золотистого кольору. Поки все це відбувається на пательні, паралельно можна взяти й нарізати на маленькі шматочки гриби. Потім слід поставити на вогонь каструлю з товстим дном, додати туди вершкове масло, і почати тут обсмажувати гриби, поки не випарується вся рідина.

Окремо від усього потрібно взяти глибоку тарілку й змішати там вершки зі столовою ложкою борошна та дуже добре все перемішати. Трішки можна посолити і додати сухий часник. Усе це слід вилити у каструлю до грибів. Туди ж викласти попередньо смажені фрикадельки. Все це закрити кришкою і проварити до 10 хвилин часу. В самому кінці все це потрібно посипати свіжою зеленню. І все, мʼясні фрикадельки з сиром у вершково-грибному соусі готові!

Схожі статті

Євген Клопотенко назвав себе божевільним, бо посмажив банани з цибулею на сковороді

Євген Клопотенко запропонував українцям обсмажити банани з червоною цибулею. Хто не може собі цього уявити, може побачити це на власні очі. Адже шеф-кухар зняв і виклав відео. Це мішлен.

Як приготувати курячі котлети з сиром: легкий рецепт, який завжди знадобиться

Соковиті котлетки можна приготувати не лише з одного м'яса, а ще й з сирною начинкою. Зробити це можна прямо вдома легко та швидко. Для цього потрібно використати два види сиру.

Це ще краще, ніж “Королівський”: Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати майонез, від якого не гладшають

Суддя проєкту "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво приготував майонез із варених яєць. Він запевняє, що від такого соусу неможливо набрати вагу, але при цьому, це дуже смачно.

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.