Коли є пачка сиру, кефір і трохи часу, готую сирні оладки: рецепт пишних оладок на кефірі покроково

В інформаційному просторі існує безліч рецептів смачних оладок з різними інгредієнтами та методами приготування. Однак ми всі вони виходять, як про це обіцяють процентах. Ми пропонуємо безпрограшний рецепт.

У кожної домогосподарки ні є свій особистий рецепт Ола док, які обожнюють домашні. Однак, завжди варто пробувати щось нове. Особливо це стосується рецептів, аналогів яких насправді на вашому столі не буває.

Ми пропонуємо вам спробувати оладки, які на смак дуже схожі на сирні пончики. Готуються вони дуже просто та швидко, а результат перевершує будь-які очікування.

Інгредієнти

  • Курячі яйця — 2 штуки
  • Кефір — 100 мілілітрів
  • Борошно — 150 грамів
  • Сир — 180 грамів
  • Цукор — 2 столових ложки
  • Ванільний цукор — 1 пакетик
  • Сіль
  • Соняшникова олія

Рецепт пишних оладок на кефірі покроково

Для початку розбиваємо курячі яйця у миску, додаємо солі та ванільного цукру. Масу ретельно збиваємо до однорідності. Після цього додаємо звичайного цукру і ще раз збиваємо.

Рецепт пишних оладок на кефірі покроково

Далі до нашої яєчної маси додаємо кефір, перемішуємо, а після вносимо сир, бажано жирний.

Рецепт пишних оладок на кефірі покроково

 

Знову ретельно перемішуємо. Можна навіть вдатися до послуг блендеру, який зробить цю роботу швидко та якісно. Після цього вносимо борошно, а також можна додати трохи соди для того, щоб тісто добре піднялося. Але це за умови, якщо ви хочете дуже пишні оладки.

Після зробленої роботи дістаємо кондитерський мішок та наповнюємо його тістом. Так буде простіше сформувати оладки, але нічого не заважає зробити вам це ложкою. На попередньо розігріту пательня викладаємо тісто і формуємо оладки.

Рецепт пишних оладок на кефірі покроково

Обсмажуємо їх з двох сторін до появи золотистої корочки. Страва неймовірно смакує, як зі сметаною, так і з варенням та джемом. У результаті ви отримаєте оладки, які будуть за смаком дуже схожі на пончики, і все ж таки будуть більш корисними.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.