Цей інгредієнт яєшні змінить твоє життя назавжди: що додати у сніданок з яєць, окрім ковбаси та помідорів

Звичайний сніданок, який давно перетворився на черговий прийом їжі перед навчанням або роботою можна перетворити у справжній ранковий ритуал, якщо знати як.

Класичний рецепт яєчні добре відомий усім. Ця страва є незамінною на сніданок, адже готується дуже швидко, просто в і не вимагає ніяких кулінарних навичок. І не дивлячись на свою універсальність та корисність, навіть яєчня часом набридає. Але тільки за умови, якщо не ви не додаєте інгредієнтів, які покращують смак цієї страви та змушують вас забувати, що ви куштуєте звичайні смажені яйця.

Інгредієнти

  • 2 курячих яйця
  • Помідори — штука
  • Ковбаса — 30 грамів
  • Бекон — 5 слайсів
  • Сир твердий — 30 грамів
  • Гриби — 2 штуки
  • Спеції

Цей інгредієнт яєшні змінить твоє життя назавжди

Якщо ви хочете зробити дійсно смачний сніданок, який переверне ваше уявлення про яєчню, то необхідно підготувати набагато більший набір продуктів.

Для початку миємо та подрібнюємо гриби слайсами. Чим тоншими ви їх зробите, тим швидше вони при готується, що під час приготування сніданку дуже важливо. Відправляємо наші грибочки на розігріту пательню з маленькою кількістю оливкової або соняшникової олії, та приступаємо до нарізання ковбаси та бекону. Тонкі слайси також викладаємо на сковорідку.

Цей інгредієнт яєшні змінить твоє життя назавжди

Коли ковбаса та бекон підрум’яняться, розбиваємо яйця на сковорідку. Добре солимо їх та перчимо. Після цього подрібнюємо невеличкий помідор та відправляємо його до яєчні. Після цього можна приступати до спецій. Найсмачніше з яєчнею буде смакувати сушений базилік, орегано та італійські трави.

Цей інгредієнт яєшні змінить твоє життя назавжди

Яєчну масу можна як подрібнити лопаткою на сковорідці, так і смажити з цілим жовтком, не порушуючи його цілісності та залишивши його рідким. Усе залежить від ваших вподобань. Коли яєчня от-от приготується, натираємо зверху сир і викладаємо страву на тарілку.

Схожі статті

Додайте це в тісто – і пиріжки вийдуть м’які та еластичні. Рецепт пиріжків з сиром та кропом на кожен день

Спробуєте приготувати ці запашні пиріжки вперше і більше не зможете про них забути. Пропонуємо до вашої уваги рецепт смажених пиріжків з сиром та кропом.

Потрібно лише кілька інгредієнтів: лінива, але дуже смачна вечеря з борошна та картоплі – так їдять італійці

Італійці знають як приготувати дійсно смачну та вишукану страву з компонентів, які є під рукою. Рецепт однієї з таких страв ми вам розповімо.

Зробіть це на самому початку – і перловка буде набагато смачнішою. Лайфхак, як готувати розсипчасту крупу

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування справді смачної перлової каші. З цією хитринкою діти проситимуть готувати перловку мало не щодня.

Це щось дуже смачне: куряча печінка по-берлінськи. Готувати швидко та просто – є секретний інгредієнт

Щоб куряча печінка вийшла ще ніжнішою та ароматнішою, німці додають до неї один секретний інгредієнт. Що саме, дізнаєтесь далі у рецепті. Приготуйте в себе дома та обов'язково запросіть друзів.

Велика “лінива” піца на заливному тісті – економ-варіант. Готується просто, а продукти доступні для кожного

Пропонуємо до вашої уваги швидку домашню піцу на заливному тісті. Це універсальний перекус, який можна готувати з будь-якою начинкою на ваш смак.

Горох не замочуємо і не додаємо соду: все набагато простіше і швидше – приготуйте і вийде справжня смакота

Часто господині відмовляються від приготування такого корисного та бюджетного продукту, як горох, суто через те, що він довго піддається термічній обробці.