Не відкусіть пальці під час прийому їжі: гостренькі та хрусткі баклажани з духовки здивують навіть вередливих

Баклажани не користуються всенародною любов'ю через свій специфічний смак та легку гіркоту. Втім, існує неймовірний рецепт приготування баклажанів, який стане улюбленим для вашої сім'ї.

Всі звикли до стандартних рецептів з баклажанів. Ікра з баклажанів, запіканки та смажені з помідорами та майонезом, вони так добре смакують за літнім столом. Втім, існує безліч інших смачних методів приготування цього овочу, які полонять ваше серце і стануть найулюбленішими.

Дізнайтеся, як приготувати хрусткі та неймовірно ситні баклажани у духовці за лічені хвилини. У захваті будете не тільки ви, але і ваша родина.

Інгредієнти

  • Баклажан – 2 штуки
  • Вершковий сир – 600 грамів
  • Помідори – 4 штуки
  • Курячі яйця – 2 штуки
  • Часник – 2 зубчики
  • Майонез – 6 столових ложок
  • Сіль – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Спеції

Як приготувати баклажани в духовці

Для того, щоб приготувати баклажани, помийте їх та наріжте тонкими круглими слайсами. Якщо баклажан гірчить, відмочіть його у воді.

Хрусткі баклажани з духовки

Після цього посоліть овочі та обсмажте на попередньо розігрітій сковороді з двох сторін до рум’яності.

Тим часом для приготування начинки змішайте вершковий сир, майонез та спеції. Подрібнюємо помідор та перетворюємо у пасту часник. Усе це також додаємо до вершкової маси. Розбиваємо у неї куряче яйце та ретельно перемішуємо.

Як приготувати баклажани в духовці

На кожен слайс баклажану викладаємо начинку і посипаємо зверху кунжутом. Викладаємо закуску на протвень та відправляємо у духовку, яку попередньо розігріли. Печемо баклажани протягом 15-20 хвилин при 180 градусах.

Смачні баклажани в духовці

Ще більш смачнішими баклажани можна зробити завдяки паніровці. Тоді перед викладанням начинки необхідно занурити кожен слайс у взбите яйце та панірувальні сухарики.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.