Бабусині котлети здивували всіх, хто був на вечері. Царська страва зі звичайного фаршу та картоплі

Як приготувати котлети, щоб гості не змогли забути ввечері, якою ви їх нагодували? Існує досить простий рецепт приготування котлет з картоплею, які виходять неймовірно смачними.

Для того, щоб приготувати незвичайні котлети достатньо мати наш рецепт під рукою та велике бажання потішити свою сім’ю або гостей. Вся справа в тому, що вам не знадобиться великий набір продуктів. І ба більше, ви можете доповнювати рецепт за своїм бажанням, якщо маєте бурхливо фантазію і розумієте, наскільки смачнішим стане результат.

Головними елементами для приготування котлет з картоплі та фаршу є наявність вищевказаних інгредієнтів. Далі усе залежить лише від вашого бажання творити.

Інгредієнти

  • Фарш — 500 грамів
  • Картопля — 500 грамів
  • Цибуля — 5 штук
  • Куряче яйце — 2 штуки
  • Сир твердий — 100 грамів
  • Панірувальні сухарі — 50 грамів
  • Сіль кухонна — за смаком
  • Перець мелений — за смаком

Як приготувати котлети з картоплі та фаршу

Для початку чистимо картоплю та натираємо її на тертушці. Варто обрати середній розмір леза, щоб картопля не перетворилася в пюре під час приготування.

Рецепт котлет зі звичайного фаршу та картоплі

Тим часом подрібнюємо цибулю та вносимо її до фаршу. Також можна додати часника, якщо ви його полюбляєте. Солимо наш фарш та перчимо. Вносимо спеції за смаком. Також можна додати подрібненої зелені. У фарш вбиваємо одне яйце. М’ясну та картопляну масу перемішуємо між собою.

Рецепт котлет зі звичайного фаршу та картоплі

Після цього натираємо твердий сир. Також можна додати майонезу. З фаршу формуємо котлети у формі кульки або овалу, обмакуємо їх у курячому взбитому яйці та обвалюємо у панірувальних сухарях. Кожну котлету викладаємо на попередню застелений пергаментом протвень.

Котлети з фаршу та картоплі в духовці
Рецепт котлет зі звичайного фаршу та картоплі

Зверху прикрашаємо котлети твердим сиром. Відправляємо наші вироби випікатися у попередньо розігріту духовку на 180 градусів на годину. Котлети можна подавати гарячими.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.