Припиніть купувати лаваш: ці чесночні коржики готуються дуже просто і всього за лічені хвилини

З часом лаваш став невід'ємною частиною нашого раціону, адже дозволяє зробити закуски швидко, просто та не докладаючи сильних зусиль на кухні. Але існує альтернатива цьому продукту!

Лаваш, хоча і є універсальним виробом з тіста, який можна використовувати і для приготування закусок, і десертів, і використовувати для різноманітних експериментів на грилі, і тим не менш, він встигає і набриднути, і зникати з полиць магазинів, адже продукт зберігається недовго і далеко не у всіх користується особливою популярністю.

За бажанням вдома можна приготувати неймовірно смачну альтернативу лавашу, яку один раз спробувавши, ви не захочете більше проміняти на покупний лист тіста.

Дізнайтеся в нашій статті, як зробити неймовірно смачні коржики з часником, які дуже швидко готуються та робляться з неймовірно бюджетних продуктів.

Інгредієнти

  • Кефір — 200 мілілітрів
  • Борошно пшеничне — 250 грамів
  • Оливкова олія — 2 столових ложки
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль — пів чайної ложки
  • Зелень — за смаком

Рецепт приготування чесночних коржиків

Для того, щоб приготувати смачні коржики, які послужать альтернативою для лавашу, необхідно змішати кефір кімнатної температури з сіллю та з просіяним пшеничним борошном. Після цього активно замішуємо тісто та ділимо його на 8 рівних частин.

Як приготувати коржики з води і борошна
Як приготувати коржики

Тим часом на сковороду наливаємо олію та розігріваємо. З окремих частин тіста формуємо коржик, розкатубчи його скалкою. Відправляємо наш виріб з тіста на сковороду та накриваємо кришкою. Обсмажуємо з обох сторін на середньому вогні до золотавості.

Як приготувати коржики з води і борошна
Як приготувати коржики 

Коли усі коржики будуть готові, чистимо та подрібнюємо часник, подрібнюємо зелень і усе це змішуємо з оливковою олією. Наносимо намазку на кожен коржик.

Після того як вироби охолонуть, їх можна подавати на стіл.

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.