Припиніть купувати лаваш: ці чесночні коржики готуються дуже просто і всього за лічені хвилини

З часом лаваш став невід'ємною частиною нашого раціону, адже дозволяє зробити закуски швидко, просто та не докладаючи сильних зусиль на кухні. Але існує альтернатива цьому продукту!

Лаваш, хоча і є універсальним виробом з тіста, який можна використовувати і для приготування закусок, і десертів, і використовувати для різноманітних експериментів на грилі, і тим не менш, він встигає і набриднути, і зникати з полиць магазинів, адже продукт зберігається недовго і далеко не у всіх користується особливою популярністю.

За бажанням вдома можна приготувати неймовірно смачну альтернативу лавашу, яку один раз спробувавши, ви не захочете більше проміняти на покупний лист тіста.

Дізнайтеся в нашій статті, як зробити неймовірно смачні коржики з часником, які дуже швидко готуються та робляться з неймовірно бюджетних продуктів.

Інгредієнти

  • Кефір — 200 мілілітрів
  • Борошно пшеничне — 250 грамів
  • Оливкова олія — 2 столових ложки
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль — пів чайної ложки
  • Зелень — за смаком

Рецепт приготування чесночних коржиків

Для того, щоб приготувати смачні коржики, які послужать альтернативою для лавашу, необхідно змішати кефір кімнатної температури з сіллю та з просіяним пшеничним борошном. Після цього активно замішуємо тісто та ділимо його на 8 рівних частин.

Як приготувати коржики з води і борошна
Як приготувати коржики

Тим часом на сковороду наливаємо олію та розігріваємо. З окремих частин тіста формуємо коржик, розкатубчи його скалкою. Відправляємо наш виріб з тіста на сковороду та накриваємо кришкою. Обсмажуємо з обох сторін на середньому вогні до золотавості.

Як приготувати коржики з води і борошна
Як приготувати коржики 

Коли усі коржики будуть готові, чистимо та подрібнюємо часник, подрібнюємо зелень і усе це змішуємо з оливковою олією. Наносимо намазку на кожен коржик.

Після того як вироби охолонуть, їх можна подавати на стіл.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.