Рецепт неймовірно смачної та ситної піци в лаваші: як швидко приготувати піцу без замішування тіста

Піца може бути ідеальним вибором як для перекусу, так і для повноцінної ввечері у колі близьких друзів або сім'ї. Тим не менш, не завжди є можливість її замовити.

Домашня піца – одна з улюблених страв у багатьох родинах. Господині готують її різними способами за різними рецептами. Найчастіше домашня піца випікається у духовці.

Основа – дріжджове, листкове, кефірне або будь-яке інше тісто. Як начинку кожен вибирає те, що найбільше любить, або те, що є зараз у холодильнику. Піца з сиром, ковбасою, овочами, м’ясом чи піца збірна – будь-який варіант буде зустрінутий домашніми з ентузіазмом.

Варіантів так багато, що можна вибирати щодня новий рецепт піци або вигадувати свій варіант і готувати її в духовці. Класична піца потребує для свого створення більше години часу. Але є й такі способи, які дозволять спекти піцу швидку, яка буде готова практично миттєво, щоб тішити і сім’ю, і несподіваних гостей.

Інгредієнти

  • Твердий сир — 200 грамів
  • Лаваш — упаковка
  • Сметана — 3 столових ложки
  • Майонез — 1 столова ложка
  • Ковбаса — 150 грамів
  • Помідор — 1 штука
  • Болгарський перець — 1 штука
  • Часник — на смак
  • Цибуля зелена — на смак
  • Сіль — на смак
  • Перець мелений — на смак

Приготування домашньої піци з лаваша

Для початку приготуємо соус. Сир натираємо на дрібній тертці.
У глибоку тарілку додаємо сметану і майонез, сіль, перець за смаком, видавлюємо часник, і додаємо підготовлений сир. Все добре перемішуємо. Забираємо убік.
Готуємо інгредієнти для піци. Сир натираємо на великій тертці.

Лінива піца без замісу тіста
Лінива піца без замісу тіста

Ковбасу нарізаємо тонкими кільцями. Помідор так само, як і ковбасу. Чим тонше, тим краще. Червоний болгарський перець нарізаємо соломкою.

Цибулю дрібно нарізаємо.
Лаваш нарізаємо за розміром листа. У мене вийшло 3 шари.
На перший шар лаваша намазуємо соусом, зверху укладаємо другий шар, його посипаємо сиром, а також злегка можна змастити соусом. Укладаємо третій шар і знову змащуємо соусом.

Укладаємо ковбасу. Укладаємо помідор. Укладаємо червоний болгарський перець. Посипаємо сиром. Посипаємо цибулею.

Піца на тонкому тісті
Піца на тонкому лаваші

Відправляємо в духовку при 180 С на 15 хвилин, поки лаваш не підсушиться, а сир не підплавиться. Через 15 хвилин все готово, дістаємо піцу нарізаємо її і подаємо до столу.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?