Дуже соковиті чебуреки із золотавою хрусткою скоринкою: найвдаліший рецепт тіста під будь-яку начинку

Кожен із нас любить поласувати чимось смачненьким. Звичайні супи, салати, бутерброди та каші іноді набридають, і на заміну ним приходять соковиті чебуреки.

Швидкий темп життя відбирає у людей час для приготування та прийому їжі. Саме тому на прилавках наших магазинів з’явилось чимало полуфабрикатів та фаст-фуду. Особливим попитом користуються чебуреки. Втім, нерідко якість цих продуктів бажає кращого. Саме тому, у господарів та господинь з’являється бажання приготувати щось смачне власноруч. У той же час, є страх, що чебуреки вийдуть несмачними. Тому сьогодні ми поділимось рецептом ідеального тіста для ваших чебуреків.

Що нам потрібно для приготування

Перелік інгредієнтів для тіста:

  • Двісті п’ятдесят грамів борошна
  • Сто двадцять мілілітрів води
  • Дві столові ложки соняшникової олії
  • Пів чайної ложки солі

Для начинки:

  • Сто п’ятдесят грамів свинини
  • Сто п’ятдесят грамів яловичини
  • Одна цибулина
  • Шістдесят мілілітрів води
  • Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування

Спочатку нам потрібно нагріти воду до стану кропу. Переливаємо її у велику ємність та додаємо олію та сіль. Також просіюємо борошно й ретельно перемішуємо.

Після того, як тісто охолоне, посипаємо поверхню борошном, й вимішуємо масу руками. Важливий момент: тісто не має липнути до рук. Тепер кладемо тісто в поліетиленовий пакет та залишаємо його на 30 хвилин.

Тісто для чебуреків
Тісто для чебуреків

У цей час приготуємо начинку для чебуреків. Свинину та яловичину подрібнюємо у м’ясорубці. Також дрібненько натираємо нашу цибулю. Тепер у велику миску викладаємо свинячий та яловичий фарш, додаємо цибулю та воду. Далі ретельно перемішуємо всі наші інгредієнти до однорідного стану.

Переходимо до ліплення чебуреків. Тісто розділяємо на вісім частин, кожну з яких тоненько розкатуємо у вигляді кружечків. На одну половину тіста розкладаємо нашу начинку, не доходячи до країв. Другою частиною накриваємо фарш, і з’єднуємо краї разом.

Формуємо чебуреки
Формуємо чебуреки

Обсмажуємо на сковорідці у великій кількості олії доти, доки не утвориться золотиста скоринка. Після цього викладаємо чебуреки на серветку, щоб вона увібрала зайвий жир.

Вуаля! Все готово) Смачного!

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?