Здивуйте гостей салатом зі скумбрією: рецепт, який у вас проситимуть усі, хто хоча б раз його спробує

Салат з рибою не так часто можна побачити на столі. Виняток складає оселедець під шубою, який користується особливою популярністю під час зимових свят.

Використовувати рибу для приготування того чи іншого салату рано чи пізно доводиться кожній господині. Сучасні рецепти дозволяють використовувати для приготування таких страв практично будь-які види рибних продуктів: консерви, варену, копчену, солону, мариновану і навіть сиру рибу.

Для рибних салатів використовують не лише різні види риби, а й рибу, що пройшла кулінарну обробку. До кожного з таких салатів потрібна своя заправка і гарніри, з якими рибні салати найкраще подавати до столу. Найкраще для подібних салатів підходить лосось, але можна починати з чогось простого. Наприклад, зі скумбрії, яка має прекрасну харчову цінність, аромат та вміння поєднуватись з іншими продуктами.

Свіжа чи свіжоморожена скумбрія – чудова жирна морська риба, яка принесе вам багато корисних речовин. Варто лише навчитися правильно її готувати. Своєрідний сильний рибний запах скумбрії легко можна нейтралізувати за допомогою різних кулінарних хитрощів. Використання оцту або лимонного соку зробить вашу рибну страву ніжною, ароматною та смачною. Смажена на сковороді, запечена у фользі або приготовлена ​​в маринаді скумбрія урізноманітнить ваш стіл.

Інгредієнти

  • Картопля – 800 г
  • Скумбрія гарячого копчення – 450 г
  • Квасоля стручкова зелена – 350 г
  • Цибуля червона – 2 шт.
  • Олія оливкова – 6 ст.
  • Каперси – 4 ст.
  • Гірчиця дижонська – 2 ст.
  • Оцет винний – 2 ст.

Як приготувати смачний салат з рибою

Відварити картоплю, в кінці варіння в каструлю покласти квасолю, розрізану на шматочки.
Бульби вийняти, нарізати, перекласти в салатницю разом із квасолею.

Як приготувати смачний салат з рибою

Очистити та нарізати червону цибулю. Приготувати заправку з оливкової олії, винного оцту, каперсів та дижонської гірчиці.

Половину суміші додати салат.
Скумбрію очистити, відокремити кістки, нарізати філе шматочками і додати в загальну масу. Полити залишками соусу та подати до столу.

Як приготувати смачний салат з рибою

Для приготування страв краще використовувати рибу гарячого копчення.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?