З цією підливою ви скупите і з’їсте всі макарони: фантастично смачний рецепт до сімейної вечері

Смачна підлива може в корені змінити смак вечері і перетворити її зі звичайного прийому їжі на маленьке свято. У цьому допоможуть прості та популярні рецепти.

Будь-яка друга страва стане ще смачнішою, якщо до неї подати підливу, приготовлену на м’ясному, овочевому, грибному відварі. Щоб покращити смак будь-якого гарніру, надати нові нотки курці, м’ясу, котлеткам або рибі, використовуються різні гарячі підливи. Саме вони можуть зробити звичну страву новою. Як правило, готується будь-яка підливка швидко. Інгредієнти, що входять до складу її рецепту, легко можуть виявитися на будь-якій кухні. Борошно, молочні продукти, масло, томатна паста – і ось уже є вибір, яку підливу зробити сьогодні.

Ситна вечеря – це важлива складова сімейного благополуччя. Щоб догодити домашнім, особливо чоловікам, господині часто подають м’ясні частування на стіл. Відмінне рішення – використати для створення смачних страв яловичину.

Просте і, водночас, справді королівське блюдо – підлива з яловичини. Її можна їсти на обід та вечерю, подавати до святкового столу. Готується така страва просто, використовуються звичайні і улюблені продукти. М’ясо, різноманітні спеції, в окремих рецептах – гриби. І через невеликий проміжок часу у вас вийде ароматна ситна їжа, здатна наситити всіх. Готується вона в сковороді.

Інгредієнти

  • яловичина — 200 г
  • цибуля ріпчаста – 1 головка
  • томатна паста –1 ст.
  • петрушка – 1 пучок
  • вода – 250 мл
  • олія рослинна
  • спеції
  • сіль

Як приготувати смачну підливу з яловичини

Порізати м’ясо на шматочки, цибулю нашинкувати кубиками, зелень дрібно порубати. Розігріти олію, злегка обсмажити м’ясо додати цибулю, спеції, підсолити, поперчити, закрити кришкою, протушкувати 10 хвилин на малому вогні.

Рецепт неймовірною підливи з яловичини до макаронів

У томатну пасту влити воду, перемішати вилкою до однорідності, вилити до м’яса, довести до кипіння, накрити кришкою, готувати 20 хвилин, помішуючи.

Як приготувати смачну підливу до макаронів з яловичини

За 3 хвилини до готовності всипати в м’ясну підливу із яловичини зелень, подавати з будь-яким овочевим та круп’яним гарніром. Ідеально вона смакуватиме з макаронами.

Схожі статті

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?