Сніданок від якого неможливо відірватись: рецепт оладок, які за смаком нагадують піцу

Пропонуємо відмінний сніданок, який сподобається як малечі, так і дорослим.

Рецепт оладок, які за смаком нагадують піцу, дуже простий. До того ж, страва ситна і надзвичайно апетитна. Родина проситиме ще!

Рецепт солоних оладків

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 250 грамів борошна
  • 250 міліграм кефіру
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 0,5 чайної ложки соди
  • 0,5 чайної ложки цукру
  • 2 яйця
  • 100 грамів шинки або ковбаси — за смаком
  • 70 грамів сиру твердих сортів
  • 1 помідор
  • 1 болгарський перець оранжевого кольору
  • Пучок зеленої цибулі
  • Петрушка — за смаком
  • Олія для смаження
Оладки
Оладки

У першу чергу візьміть глибокий посуд та влийте в нього кефір. Додайте сіль, цукор і соду. Ретельно перемішайте суміш і відставте, щоб пішла реакція.

Тим часом дрібно наріжте ковбасу або шинку. Ідеально підійдуть маленькі квадратні шматочки. Сир потрібно натерти на крупній терці. Звичайний твердий сир можна замінити моццарелою — за бажанням.

Повертаємось до кефірної суміші. Додайте в миску яйця, побрібнену ковбасу або шинку, тертий сир і знову все перемішайте. Потім просійте борошно і всипте в отриману суміш невеликими порціями, кожного разу замішуючи тісто.

Болгарський перець очистіть від насіння, видаліть плодоніжку і наріжте маленькими кусочками. Таким же чином подрібніть помідор, зелену цибулю та петрушку. Всі ці інгредієнти додайте в тісто і знову перемішайте його.

Розігрійте невелику кількість олії на сковороді. За допомогою столової ложки викладіть оладки на пательню. Обсмажте їх на середньому вогні до золотистої скоринки. У вас вийде близько 20 оладок. Достатньо, щоб нагодувати смачним сніданком невелику родину. Обсмажені оладки викладіть на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Потім подавайте до столу з улюбленим соусом.

Смачного!

Схожі статті

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.

Смачна вечеря всього за 15 хвилин. Паста з мʼясом у вершковому соусі: безпрограшний варіант для всієї родини

Італійська паста — легенда кулінарія в усьому світі, її подають навіть у найскромніших кафе, і вона заслуговує свою славу повністю. Але як же приготувати її дійсно смачно?

Модний салат “Ширазі”: весняна новинка, що освіжає. І чому я раніше не знала про цю салатну смакоту?

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування смачного та яскравого салату "Ширазі", що неодмінно стане родзинкою вашого весняного столу. "Ширазі" стане ідеальною закускою до м'яса.

Спробуєте вперше і більше не будете готувати по-іншому: тушкована капуста від шефа. З такою хоч на МастерШеф

Пропонуємо вам відкрити для себе рецепт нереально смачної тушкованої капусти, яку з легкістю приготує кожна господиня. Таку смакоту вся родина неодмінно проситиме готувати щодня.