Один інгредієнт – і відбивні можна навіть не жувати: вони вийдуть нереально м’якими і надзвичайно ніжними

Це дуже популярна, смачна та ситна страва, яку подають у багатьох ресторанах по всьому світу. У даному рецепті ми вам розповімо як приготувати відбивні в домашніх умовах.

Цю страву ви можете приготувати до святкового столу, щоб урізноманітнити звичне меню та приємно здивувати своїх гостей. Також ви можете приготувати його на вечерю або обід для всієї родини та подавати його до столу з будь-яким гарніром. У таких відбивних міститься велика кількість білків та незамінних амінокислот, які необхідні для нормальної роботи людського організму.

Готується така страва дуже швидко та просто, тому з її приготуванням зможе впоратися абсолютно кожен, адже в цьому немає нічого складного. Приготуйте відбивні французькою за нашим рецептом, адже вони точно повинні сподобатися всім вашим гостям, рідним і близьким.

Інгредієнти

  • Свиняча м’якоть – 5 штук
  • Сир твердий – 100 г
  • Майонез – 2 ст.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Гірчиця – за смаком
  • Часник – 1 зубчик
  • Гірчиця – 1 ч. л.
  • Сіль і перець – за смаком

Як приготувати смачні відбивні

Спочатку ми готуємо всі необхідні інгредієнти для приготування. Свинину промиваємо під водою і нарізаємо шматочками, щоб їхня ширина була приблизно 1.5 сантиметра. Нарізані шматочки викладаємо на дошку, накриваємо харчовою плівкою та відбиваємо кожен шматочок із двох сторін. З кожного боку солимо та перчимо м’ясо до смаку.

Рецепт приготування курячих відбивних в маринаді
Рецепт приготування смачних відбивних

Далі беремо сковороду, ставимо на вогонь, наливаємо в неї трохи олії і добре розігріваємо. На розігріту сковороду викладаємо шматочки м’яса і обсмажуємо з обох боків на сильному вогні, щоб воно трохи підрум’янилося. Обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку та знімаємо з вогню.

Рецепт приготування курячих відбивних в маринаді
Рецепт приготування відбивних

Беремо лист і застилаємо його фольгою. Цибулю очищаємо від лушпиння, нарізаємо півкільцями і рівномірно розподіляючи викладаємо його на деко. Зверху на цибулю викладаємо обсмажені шматочки м’яса.

У невелику глибоку ємність відправляємо півтори столові ложки майонезу, натираємо зубчик очищеного часнику, додаємо чайну ложку гірчиці і все це добре перемішуємо. На кожен шматочок м’яса викладаємо по чайній ложці соусу приготовленого і розподіляємо.

Твердий сир натираємо на великій тертці та посипаємо їм м’ясо. Відправляємо лист з м’ясом в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 35-40 хвилин.

Схожі статті

Після здобних пасок та яєць: Злата Огнєвіч поділилася рецептом незвичайних стейків з капусти. Дуже смачно

Після насичених святкових застіль, рецепти легких та низькокалорійних страв будуть дуже доречними! Злата Огнєвіч показала, як приготувати смачні стейки із молодої капусти.

Переможниця “МастерШеф-12” показала свій базовий сніданок, заради якого варто прокидатися: їжа богів

Таку апетитну та незвичайну окрошку готують тільки суперкухарі з "МастерШеф". Переможниця кулінарного шоу Валерія Матрохіна поділилася ексклюзивним рецептом.

Що додати у воду під час варіння старої картоплі: буде як молода завдяки одному секретному інгредієнту

Ви будете вражені, коли спробуєте цей лайфхак для вашої картоплі: який секретний інгредієнт необхідно додати у воду під час варіння, щоб картопля була як молода?

Типу рис, але не рис: молода дружина Остапчука показала, чим годує чоловіка – фірмова страва Полтавської

Молода дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська осягає ази кулінарного мистецтва та приготувала коханому чоловікові страву з ресторанного меню.

Без м’яса, а такі смачні! Пісні голубці з рисом по-буковинськи – родина уплітає їх швидше, ніж класичні

Сьогодні ми розкриємо вам секрет приготування нереально смачних, пісних голубців за старовинним буковинським рецептом. Ця страва аніскілечки не поступається класичному варіанту з м'ясом.

Весняний вітамінний салат “Їм та худну”: мінімум простих інгредієнтів, але максимум смаку і користі. Рецепт

Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування яскравого, соковитого та хрумкого салатика. Завдяки цій диво-страві ви будете відчувати насиченість та заряд енергії протягом дня.