Лінива шуба стане королевою новорічних салатів: покроковий рецепт оселедця під шубою по-новому

Традиційно оселедець під шубою – рецепт, який у багатьох асоціюється з Новим роком. Цей новорічний салат займає почесне місце на святковому столі нарівні з олів'є, холодцем і крабовим. Але як приготувати шубу по-новому? В нагоді стане лінивий варіант оселедця під шубою, який захопить гостей своїм оформленням і смаком.

Некласичний рецепт шуби здивує кожного, адже смаки залишаться традиційними, а вигляд новорічного салату буде зовсім інший.

Салат оселедець під шубою: список інгредієнтів

Для приготування лінивої шуби за рецептом знадобляться наступні продукти:

  • 2 штуки солодкого буряка;
  • 1 цибулина;
  • десяток курячих яєць;
  • 1 оселедець;
  • 200 грамів майонезу, краще домашнього;
  • 50 мл оцту 9%;
  • 50 мл води;
  • 3 зубчики часнику;
  • кріп або петрушка;
  • сіль, перець за смаком;
  • ложка рослинної олії.

Як приготувати шубу: рецепт крок за кроком

Оселедець під шубою починаємо готувати з варіння буряка до готовності, шкірочку знімаємо вже після, і яєць в круту. Почищені яйця розділяємо на жовтки і білки. На великій тертці подрібнюємо буряк, трохи його підсолюємо, додаємо чайну ложку олії, перемішуємо, додаємо майонез і знову перемішуємо.

Цибуля для салату під шубою має бути дрібно нарізана. Це можна зробити ножем, або в блендері. Підготовлену цибулю маринуємо в рівних пропорціях води і оцту.

Подрібнюємо кріп, часник пропускаємо через прес, оселедець нарізаємо двома варіантами – одне філе дрібними кубиками, друге – скибочками, як для подачі на оселедниці. Обов’язково прибираємо кістки.

Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою
Лінивий оселедець під шубою по-новому

Через сито проціджуємо цибулю, жовтки натираємо на дрібну тертку, можна розім’яти виделкою. Змішуємо буряк, часник, цибулю, дрібно нарізану рибу, жовтки та зелень.

Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою
Лінивий оселедець під шубою по-новому

Яєчні білки начиняємо салатом, а зверху прикрашаємо скибочками оселедця. Якщо не вистачає, можна прикрасити кропом та приперчити чорним перцем.

Рецепт шуби по-новому: готуємо королівський оселедець під шубою
Лінивий оселедець під шубою по-новому

Наш новорічний салат оселедець під шубою по-новому готовий. Рецепт можна назвати лінивим, адже готується швидко і просто, та головне, що смакує така закуска неймовірно.

Схожі статті

Ексклюзивний рецепт від Тіни Кароль: смачна сирна паска на Великдень – з такою впорається кожна господиня

Великдень вже на носі, тож для цієї світлої події варто заздалегідь підготувати рецепти різноманітних смаколиків. Пропонуємо до вашої уваги секрет приготування сирної паски за рецептом Тіни Кароль.

Секрет від зірки: великодня паска без дріжджів за рецептом Ольги Сумської – ідеальна святкова випічка

Великдень наближається, тож настав час приберегти для себе кілька нових рецептиків. Сьогодні ми поділимось з вами секретом приготування Великодніх пасок за рецептом Ольги Сумської.

Великодні паски за рецептом від Олі Полякової: артистка розкрила секрет ідеальної святкової випічки

Сьогодні ми розповімо вам про фірмовий рецепт приготування Великодніх пасок від Олі Полякової. Кожна господиня буде вражена результатом, святкова випічка виходить пухкою та ніжною.

Готую цей простий фруктовий тортик, коли гості завітали зненацька: для смаколика навіть міксер не потрібен

Ми поділимось з вами секретом приготування просто фруктового тортика, що неодмінно стане прикрасою будь-якого святкового столу. Це чудовий десерт нашвидкуруч, для якого навіть міксер не знадобиться.

За рецептом цього салату полюють всі господині: щоразу готую величезну миску – салат “Мілан”

Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати святковий салат "Мілан" та розкриємо секрет найкращого домашнього майонезу всього за 5 хвилин. За цими рецептами полюють всі досвідчені господині!

Крабовий салат по-новому. Лінивий варіант виявився смачнішим за оригінал: готуйтеся дивувати ваших гостей

Мало не кожен святковий стіл прикрашає усім відомий крабовий салат. Сьогодні ми розповімо вам про весняний варіант приготування цієї страви, яка відкриває нові смаки та чудово освіжає.