Гості не даватимуть проходу: рецепт святкового салату “П’ятихвилинка” з трьох інгредієнтів на будь-який привід

Святковий стіл вимагає від господині неймовірної уваги, фантазії та вміння догодити гостям. Приділити увагу абсолютно всім стравам часом просто не є можливим, але в такі моменти допомагають рецепти простих салатів.

Жодне святкове гуляння не обходиться без того, щоб перед гостями на гарній скатертині не красувалися б салати. Традиційно – це два-три салати, які найкраще вдаються господині, знайомі присутнім та рідним. Найчастіше зустрічаються Олів’є, ніжна Мімоза, оселедець під шубою, салат крабовий, вінегрет, величний Цезар та деякі інші. Відрізняє їх від таких же повсякденних версій хіба гарне оформлення, що відповідає урочистому моменту.

Також святковість будь-якому, навіть найпростішому салату може надати його подання. Наприклад, у порційних маленьких салатниках, креманках чи великих прозорих келихах. Покладені шарами продукти з гілочкою свіжої зелені зверху при такій презентації виглядатимуть дуже красиво.

Однак багато домашніх кулінарів все частіше відходять від класики і намагаються здивувати своїх близьких і друзів різними видами салатів, перетворюючи їх не просто на необхідну закуску, що передує основній гарячій страві, а на самостійну оригінальну страву. Щоб по-справжньому вразити присутніх ефектною закускою, найсміливіші в кулінарній творчості господині пропонують на суд присутніх складні та несподівані композиції.

Погодьтеся, не щодня на столі звичайної родини красується салат з курки та хурми, ківі та фети, винограду та сиру з блакитною пліснявою. А на святковому столі такі вишукування цілком доречні. Вони порадують усіх, особливо, якщо будуть зроблені у точній відповідності до рецепту та зі свіжих продуктів.

Інгредієнти

  • Огірок — 1 штука
  • Корейська морква — 150 грамів
  • Майонез — 4 столових ложки
  • Ковбаса – 140 грамів
  • Сіль – пів чайної ложки
  • Консервована кукурудза — 1 банка
  • Консервована червона квасоля — 4 столових ложки
  • Перець чорний мелений — на смак

Рецепт приготування салату

Для початку необхідно помити та почистити огірки. Дрібно нарізаємо їх маленькими скибочками. Ковбасу подрібнюємо дрібними квадратиками.

Рецепт весняного салату
Рецепт швидкого салату

У миску додаємо консервовану квасолю, консервовану кукурудзу та моркву по-корейськи. Додаємо нашинковані інгредієнти. Солимо та перчимо, і заправляємо майонезом.

Салат з пекінської капусти
Салат на святковий стіл

Якщо вони любите майонез у якості заправки, ви можете замінити його сметаною, або ж змішати його з кефіром та додати часнику.

Схожі статті

Навіть у піст заправляю салатики майонезом: з бурячком саме те. Рецепт пісного майонезу в домашніх умовах

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування дуже смачного пісного майонезу, що ні чим не поступається класичному рецепту соусу. Для приготування знадобиться кілька простих інгредієнтів.

Такої подачі ваші гості ще не бачили: вражаючий салат-кружальця з 7 простих інгредієнтів. Здивуйте всіх

Відкрийте для себе вражаючу новинку! Цей яскравий салат на святковий стіл зацікавить усіх гостей без виключення. Попри свою незвичну подачу, такий салат готується зі всім доступних інгредієнтів.

Дивовижна закуска з курячої печінки, щоб здивувати своїх гостей такою смакотою: рецепт, який всім по кишені

Ніжна закуска з курячої печінки за цим рецептом виходить просто ідеальною. Сирно-печінковий рулетик стане родзинкою вашого святкового столу, а гості проситимуть добавку.

Тоненькі млинці з картопляного тіста та соковитою начинкою: секрет приготування смакоти на Масляну

Пропонуємо вам відкрити для себе секрет приготування млинців з картопляного тіста та ніжною начинкою із яєць та зеленої цибулі. Це ідеальна страва на Масляну, що сподобається всій родині.

Коли у житті не вистачає яскравих фарб приготуйте “Веселку”: рецепт простого салату зі спаржевою квасолею

Дуже гарний салат, що парадує вас та ваших близьких яскравими барвами. А на смак, він ще кращий, ніж на вигляд. Обов'язково спробуйте його приготувати.

Зметуть за 5 хвилин, ані крихти не залишиться: рецепт ніжного торта “Молочна дівчинка” з елементарних коржів

Пропонуємо до вашої уваги рецепт ніжного та неймовірно смачного десерту. Торт "Молочна дівчинка" стане найкращим завершенням будь-якого свята. Усі гості неодмінно будуть в захваті.