Рецепт – простіше не буває: смачні та хрусткі домашні крекери, що стануть відмінним варіантом перекусу

Дуже простий та швидкий рецепт крекерів. Обов'язково спробуйте, сподіваємося смаколики припадуть Вам до душі та Ви будете часто частувати ними родину.

Результат порадує любителів похрумтіти смачненьким. Для цього простого рецепта печива з сиром Вам знадобиться мінімум інгредієнтів та часу, а в результаті вийдуть класні хрустики до чаю, або на перекус. Довго возитися з тістом не доведеться, не потрібні додаткові девайси, усі інгредієнти для тіста змішуються буквально за 5 хвилин.

Можна додати до рецепта зелень, або улюблені приправи. Ці солоні крекери можна подавати з сирним соусом, гуакамоле або вашим улюбленим домашнім соусом. Це прекрасний снек для будь-якої пори дня. Також їх можна зберігати в герметичній посудині для подовження терміну придатності. Дуже сподіваємося, що цей рецепт несолодкої випічки Вам сподобається.

Інгредієнти для сирного крекера:

  • 300 грамів борошна
  • 140 мілілітрів води
  • 4 грамів солі (2/3 чайної ложки)
  • 1/2 чайної ложки розпушувача
  • 70 мілілітрів рослинної олії, без запаху
  • 60 грамів кунжуту (або кунжут + насіння льону)

Рецепт приготування:

В миску виливаємо воду. Додаємо сіль та рослинну олію. Борошно змішуємо з розпушувачем. Всипаємо до рідких інгредієнтів. Замішуємо тісто. Коли воно збереться в кульку, додаємо кунжут, або насіння льону та вимішуємо ще 1-2 хвилини. Накриваємо мискою та залишаємо відпочити на 20 хвилин.

Простий та бюджетний рецепт домашніх крекерів
Простий та бюджетний рецепт домашніх крекерів

Розкачати пласт завтовшки 0,5 см. Вирізати печиво. Тут все залежить тільки від вашої фантазії, можна зробити квадратні, круглі, або трикутні крекери. Проколоти вироби виделкою. Випікати при температурі 180 градусів протягом 15-20 хвилин до золотистості. Смачного.

Простий та бюджетний рецепт домашніх крекерів
Простий та бюджетний рецепт домашніх крекерів

Схожі статті

Такий Великодній смаколик точно здивує ваших гостей: святкові мафіни на сметані із солодкою глазур’ю

Відкрийте для себе секрет приготування незвичного смаколика на Великодній стіл. Запашні мафіни із солодкою глазур'ю стануть чудовою альтернативою паскам. Такий десерт сподобається всій родині.