Популярний блогер Дмитро Стужук, який не вірив у коронавірус, помер від ускладнень COVID-19

Український інстаграм-блогер та колишній чоловік найвідомішої в Україні блогерки Софії Стужук, Дмитро, помер через ускладення коронавірусу.

Від ускладнень COVID-19 16 жовтня помер популярний український інстаграм-блогер Дмитро Стужук. Чоловікові було 33 роки, окрім коронавірусу, в нього були проблеми з серцем.

Про смерть блогера-мільйонника повідомила його колишня дружина, теж популярна блогерка з 5-ти мільйоннною аудиторією Софія Стужук. Трагічну новину вона опублікувала в Instagram.

“Діми більше немає з нами. Його серце не витримало”, – зазначила Софія.

За словами Софії, Дмитрові різко стало гірше сьогодні. Чоловік мав проблеми із серцем, в зв’язку з чим в нього виникли ускладення від COVID-19 і він впав у кому.

Дмитро Стужук був відомим блогером і бізнесменом, батьком трьох малолітніх дітей: Давида, Лоли і Олівії. З Софією чоловік прожив в шлюбі 5 років, рішення про розлучення прийняла саме 25-річна Софія. Однак пара зберегла доброзичливі стосунки і продовжувала разом виховувати 3 спільних дітей.

Історія хвороби
Ще вчора Дмитро Стужук написав пост в Інстаграм, в якому розповів історію своєї хвороби. Як повідомив блогер, перші симптоми він відчув під час відпочинку в Туреччині. Спочатку з’явився набряк шиї, ускладнене дихання та біль в животі, а потім додався кашель. Температури не було. Дмитро списав своє нездужання на наслідки заняття спортом, зміну клімату і сон під кондиціонером. Після повернення додому блогер зробив ПЛР-тест і він показав позитивний результат.

Дмитро Стужук
Дмитро Стужук

Йому призначили лікування і наполягали на госпіталізації. Однак Дмитру не сподобалися жахливі умови в лікарні: там було багато хворих, деякі знаходилися в коридорі, не було нормального харчування і навіть туалетного паперу. Тож блогер вирішив лікуватися вдома.

На 8 день лікування Дмитрові стало значно гірше. Він пережив клінічну смерть і перебував у несвідомому стані в реанімації. Лікарям не вдалося врятувати життя чоловіка – він помер.

В своєму пості Дмитро розповів, що до хвороби вважав, що немає ніякого коронавірусу, поки сам не переконався, наскільки важка ця хвороба. Ще більш радикальних поглядів дотримувалася його колишня кохана Софія – вона заперечувала існування коронавірусу, виступає проти вакцинації і двох своїх дітей народжувала вдома.

Пост Софії Стужук
Пост Софії Стужук

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.